Kedves nős férfiak! Miért randiztok más nőkkel és titkoljátok el, hogy házasok vagytok?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 21:07
31/41 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló!
Emelem kalapom!Ritka dolog,hogy egy nő belátja:ő saját maga a hibás,amiért félrek*rt a férje/élettársa/párja.
Pedig az esetek jóóó nagy részében így van ez!
32/41 anonim válasza:
De lepontoztak az őszinteségemért megint.:)Mindig leponytoznak ha fáj az igazság.
33/41 anonim válasza:
Az a feleség,aki nem veszi észre h a férje megcsalja,megérdemli a sorsát.Az a nő is ,aki nem veszi észre h a férfi nős.Ha egy nő mindig rafinált és szemfüles,akkor nem érik meglepetések.Csak akkor működhet az ilyesmi tényleg titokban,ha egyik fél sem veszi észre h mit művel a a pasi.Ha a pasi felesége szemfüles,nem fogja tudni kivitelezni az éjszakai,esti telefonokat,tehát a szeretőnek rá kell jönnie h vmi nem stimmel.Ebben az esetben a hazudozás hosszú távon nem működik.
34/41 anonim válasza:
Hát igen,de ha a pasi szeretőzni akar akkor már valami gond van a házassággal és ha a feleség sokáig szemfüleskedik a pasi megunja és képes a sarki zöldséges lánnyal is elmenni,mert nem x vagy y-on a baj hanem hogy a pasi már a felesgét nem akarja csak gyáva kimondani ezt,és lehúzni a szart a vc-én és tovább lépni,inkább kettős játkot játszik.Csak ezzel becsapja magát is.Mert lehet kéylmes ülni a szarban évekig csak ekőbb utóbb nagyon bűzleni kezd.
35/41 anonim válasza:
hmm..van olyan feleség is,aki tökéletes,minden szempontból,és a házasság is az lenne,de a férfi egyszerűen nem bír a vérével(farkával),mert ilyen a természete.Nem feltétlenül a nő a hibás azért,ha egy férfi félrelép.Ebben az esetben viszont a feleségnek számolnia kell ezzel,mivel vszínűleg tudja h a férjének ilyen a mentalitása,szereti a nőket.
36/41 anonim válasza:
11:28 Teljesen igaz amit írtál, csak szerintem az ilyen férfi nem szereti a nőket, hanem használja őket. Ha valamelyiket szeretné, akkor vele akarna élni. Az ilyen csak akkor válik, ha az asszony válik, még olyan is lehet, hogy az aktuálishoz költözik, de utána vele bánik ugyanígy. Az utolsó nő jár vele legrosszabbul, igaz, hogy őt már nem csalja, de csak azért, mert nem tudja.
37/41 anonim válasza:
Igazad van,a "szereti"-t én is csak átvitt értelemben írtam,nem szó szerinti értelmezésben.
38/41 anonim válasza:
Sokesetben a feleség csak háztartási gépnek kell,és ezt már esküvő előtt észre kéne venni...Csak sok nő akkor pont nem lát szerelemtől,és túl naív.
39/41 anonim válasza:
Sose titkoltam, ez a szexepilem. Régebben nem hittem volna, hogy ennyi nő bukik a nős emberekre...
40/41 anonim válasza:
Hát igen,ez a baj,h sok nő(és férfi) ezt szexepilnek ítéli meg,és ettől éreznek egy kapcsolatot izgalmasnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!