Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves nős férfiak! Miért...

Kedves nős férfiak! Miért randiztok más nőkkel és titkoljátok el, hogy házasok vagytok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 21:07
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
70%

Kedves férjes nők! A kérdésem ugyanez volna.

(lehet, hogy mert nem boldogok??:O De csak 1 tipp)

2010. szept. 29. 21:12
 2/41 anonim ***** válasza:
47%

Tudod egy 13éves kapcsolat már el tud laposodni olyannyira h kívánja a 2fél az új kalandokat. Nah most jön az h minek kéne elmondani a 2. szeretőmnek h nős vagyok. H ott hagyjon?

Félre ne értsd nem vagyok ebben a helyzetben hisz fiatal vagyok még. csak tudok 1pár példát.

18/F

2010. szept. 29. 21:14
 3/41 anonim ***** válasza:
46%

Bocsi, én nő vagyok. De ha férfi volnék ezt írnám: "mert mindent (mindenkit) akarok egyszerre, az élet túl rövid, hogy egyetlen nő mellett tengődjek. Arról nem is beszélve, hogy egy nő mellett nem is érzem férfinak magam."

Természetesen én nem osztom ezt a véleményt, de hát nő vagyok!:)

2010. szept. 29. 21:15
 4/41 anonim ***** válasza:
56%
valósznű mert kikar lépni egy kicsit a megszokott szar pocsolyábol amiben él a férfi vagy nő.
2010. szept. 29. 21:16
 5/41 anonim ***** válasza:
40%
Azért mert unalmassá válik a házi sárkány és nem lehel elég tüzet a háló szobai ágyra .
2010. szept. 29. 21:16
 6/41 anonim ***** válasza:
79%

Jó kérdés, tényleg nem tudom a választ.

Van viszont két barátnőm, mindkettő férjezett, megkérdezem az Ő véleményüket is és utána írok.

2010. szept. 29. 21:18
 7/41 anonim válasza:
53%
Tapasztalatom (saját) szerint a házasság gyakran kifárad. A szex sem érdekes már és valójában mindkét fél szeretne - a lelke mélyén - kikapcsolódni a másikból. Ugyanakkor általában sokkal több az, ami a két felet összekapcsolja, ezért együtt maradnak. A megfejtés szerintem ha mindketten tudomásul veszik ezt a tényt, és hagyják a másikat félrelépni. Ha intelligensek, nem lesz baj a dologból. Jelszó: nem kell mindent észrevenni!
2010. szept. 29. 21:19
 8/41 anonim ***** válasza:
53%

Azért mert a feleségek nem törődnek a férjükkel,csak a gyerekkel. A nők is éppúgy megcsalják a férjeiket,csak ezt nem divat hangoztatni.

A házasságért mindkét félnek,állandóan tennie kell,hogy jól működjön!

2010. szept. 29. 21:20
 9/41 anonim ***** válasza:
35%

mert farkam van és azzal gondolkodom:)

(nő vagyok:D)

2010. szept. 29. 21:21
 10/41 anonim ***** válasza:
69%
Így van, a nők is megcsalják a férjeiket, én azért csaltam meg mert lapos volt és unalmas minden, hiába dobtam fel a hangulatot egy perc szex és már horkolt is..hát tudod ki fog egy ilyennel küzdeni, de én csesztem el minek mentem hozzá amikor már a legelején is egy egyperces fazon volt, és nem is törekedett arra, hogy jó legyen nekem, amikor készültem megcsalni szóltam neki, hogy keresek maganak szexpartnert azt mondta jó. Megkérdeztem biztos, hogy jó? Nem gond? Azt mondta nem gond, akkor csaptam a fejemre, hogy hamarabb miért nem jutott ez eszembe. ..Regisztem szextárskeresőn és találtam magamnak, férfit is nőt is, mikor melyikhez volt hangulatom, és a végén a férjemnek is kerestem egy olyan nőt aki nem igényli a szexet, elváltunk ők összeházasodtak és én is megtaláltam azóta a páromat aki már az új férjem:)
2010. szept. 29. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!