Kedves nős férfiak! Miért randiztok más nőkkel és titkoljátok el, hogy házasok vagytok?
ma 21:25
Ez elég durva sztori. Ez tényleg így megy? :-S
Elég nagy birka az a nő, aki nem veszi észre már az első alkalommal, hogy a pasi foglalt. Egy értelmes nő elől nem lehet eltitkolni semmit. Pl a pasi nem akar telefonhívást, nem ér rá este, vagy hétvégén, ünnepekkor stb. Mindig is voltak kalandozgató férfiak, mondjon már valaki olyan kort a történelemben, amikor nem. Persze, hogy a legtöbbjük titkolózni akar egy ideig, hiszen senki sem úgy kezdi az ismerkedést, hogy helló, Józsi vagyok, 15 éve nős. De a továbbiakban a női hülyeségen múlik a kapcsolat, mert rengetegen áltatják magukat azzal, hogy a Józsijuk igenis szerelmes, és hamarosan elválik, csak most még azért nem, mert jön a nagypapa foga, érettségizik a kedvenc kaktuszuk, hasonló. Engem is sok nős pasi akart már felcsípni, tapasztalatból beszélek.
37/N
Kedves 5:48!
Márpedig van olyan eset, amikor a pasi igenis felhív éjszaka is, és te is hivhatod, mindenhova elmegy veled, hogy is mondjam a "nyilvánosságba" és mégis nős. Na most akkor én nem tudom itt miről van szó?Nagyfokú pofátlanságról vagy arról hogy tényleg tesz a feleségére?
10 éve vagyunk együtt a férjemmel, soha még csak eszembe se jutott, hogy megcsaljam, és neki se. Biztos sokan írtok majd, hogy "dehogynem, csak Te nem tudod"... De tudom, hogy hű, és hiába vagyunk együtt régóta, nagyon szeretjük egymást. Együtt akarunk megöregedni és hiszünk a házasság szentségébe. Tudom, hogy egy idő után ellaposodik a kapcsolat, de megmarad a kölcsönös szeretett és tisztelet. Ha van szabadidő mindig együtt töltjük, és havonta 1x lepasszoljuk a gyerekeket mi meg elmegyünk romantikázni(sétálni vacsizni)Ilyenkor mindig nagyon készülünk, mintha csak az első randi lenne:-) Olyat is csináltunk már, hogy külön mentünk a vendéglőbe és ott eljátszottuk az első randikat(jó móka volt). A szüleink mindkét oldalról házasok, a férjem szülei 37 éve élnek boldogságba, az én szüleim 29 éve.
Szerintem sokat ront a társadalmi helyzeten, hogy a média és minden azt sugallja, hogy nyugodtan csald meg a párodat, vagy azt hogy csak az élvezet a fontos. Hiányzik a kommunikáció a párok között. Persze undorító, ha az ember megcsalja a párját, de az is az, aki kikezd egy nős palival, asszonnyal.
Kedves előző!
Gratulálok, ez nagyon szép:)Jó látni, hogy vannak kivételek. Az én szüleim is házasok már 23 éve, de egyre több bnőmtől hallom, hogy a pasiról akivel randiznak, kiderül hogy nős, és nemrég én is így jártam, másfél hónap után derült ki, és nagyon rosszul érintett...persze kiléptem, de akkor is, ez miért jó egyeseknek?És szerintem ha nem tudod és nem is sejted h nős, akkor nem undorító...persze ha megtudod és megis folytatod vele, akkor az már szerintem is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!