Tapasztalni lehet azt, ami ebben a felmérésben van, hogy nagy családra vágynak a mai fiatalok? Te is így tervezel?
Ez a felmérés torzít, ugyanis egy olyan honlap készítette, amit eleve nagyobb számban látogatnak konzervatív és keresztény értékrendű emberek.
A cikk szerint 500 ember töltötte eddig ki, ami messze nem reprezentatív.
De azt régóta kimutatták hogy az emberek több gyereket szeretnének, mint amennyit vállalnak.
Egyet sem akarok, nemhogy hármat... :D
Két, nálam fiatalabbal nőttem fel - a kisebbik 14 éves koromtól rám volt bízva, ergo felneveltem egyet (ahelyett, hogy dolgoztam, tanultam, a hobbimmal foglalkoztam volna).
Na ezek a válaszadók hol vannak a felmérésből, akik nem akarnak gyereket, plusz akiknek bőven elég egy?
Na ezért torzít kvára ez a "kutatás". Ha egy kismamaosztályon kerdezed meg hogy ki akar gyereket, kijön, hogy Magyarország 100%-a gyerekre vágyik.
Egy van, kettőt terveztünk, de már erősen megkérdőjeleződött, lesz-e második.
Most pl vissza kell mennem dolgozni a másfél éves gyerekem mellől hogy kijöjjünk anyagilag. Pedig a férjem nem keres rosszul magyar viszonylatban, és az én gyedem is a max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!