Hogyan ússzak meg egy idegesítő karácsonyt az idegesítő rokonokkal?
Én ilyenkor mosolygok, és magamban cikizem őket. Néha tényleg vicces. Esetleg, ha van partnered cikizzetek együtt, hatalmasakat lehet röhögni pl egyesek műfogsorán, ami rendre minden évbe kiesik:)
Amúgy meg türelem a mosolygás mellé. Számolj tiztől visszafelé, amikor már nem birod tovább. Vagy egyél sokat , azzal is halad az idő. Ha meg nagyon tragikus a helyzet, akkor meg még mindig ott van a konyakos üveg. Hát istenem berugtál egy kicsit, előfordul...
Vigyel hozzajuk video kazettat, valami vidamat, es szorakoztasd magadat azzal! Vagy kerdezd meg toluk, hogy van e internetuk, mert szeretnel valamit megnezni gyorsan. Aztan veletlenul a gepnel maradsz. Vagy a legjobb, ha megmondod, hogy had nezhesd a TV-t. Csondben eltevezgetsz, ismeros a szitu.
Ha ezek nem mennek, egyel, igyal, es bologass nagyokat, a szuleidnek mondd, hogy menjuuuuuunnnnkkk!!!
én öszinte vagyok. nem mosolygok, kedves sem vagyok.
tavaj pici babámra hivatkoztam. Az idén meg megmondtam, hogy NEM AKAROK oda menni. Szerintem most mindenki haragszik rám, de szarok rá, mert egész évben én voltam egyedül hagyva minden problémámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!