Mennyire gáz dolog ha valaki az unokatestvére gyermekei apjával összejön? Tehát az unokatestvére volt párjával és annak gyermekei apjával párkapcsolatba kerül?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 20:24
1/13 anonim válasza:
Szerintem itt a VOLT-on van a hangsúly. Ha nincs kapcsolatban egyik fél sem, ha az összejövést mindketten akarják, én nem látom okát a kapcsolat akadályának.
2/13 anonim válasza:
Hát nem tudom. Nekem szarul esne ha pl. az unokatestverem aki egyben a legjobb b.nőm az én volt exem farkát sz*pnám. Ja és kitudja, hátha tápláltak érzelmeket már régebben is.. Ugy hogy igen sztem gáz...
4/13 anonim válasza:
Most az unokatesód exe, vagy az unokatesód apja?
Mondjuk nekem szarul esne mi d a két felvetéssel.
5/13 anonim válasza:
Nagyon nagyon gáz!
Házi nyúlra nem lővünk, még akkor sem ha elvált.
6/13 A kérdező kommentje:
Juliskának van egy unokatestvére, Piroska. Juliska 10 évig együtt volt egy férfival, nevezzük Pistának, és 3 gyerekük is született ebből a kapcsolatból.
Most Piroska, aki Juliska unokatestvére, összejött Pistával.
2022. nov. 5. 21:10
7/13 anonim válasza:
Mivel mrá csak volt, így nincs benne semmi kvietnivalo.
8/13 anonim válasza:
Nagyon gáz lenne ha az unokatesóm az exemmel jelenne meg a családi banzájokon. Lehetne hallgatni hogy családon belül marad, és menne a találgatás hogy ha a mostani csajra ráun, kire mászik rá a családból legközelebb a pali.. A gyerekeknek meg extra szar lenne hallani hogy apuci rokont kúrogat.
10/13 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha az unokatestvérnek nem tűnik fel, hogy ez mennyire gáz dolog? És nem is érdekli?
2022. nov. 5. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!