Ha hirtelen kitörne a háború, és be kellene ülni a kocsiba, és menekülni, de túl sokan vagytok, és nem fértek be a kocsiba annyian (te vezetsz) kit hagynátok hátra?
Nagy a család, és együtt éltek egy tobb generációs lakásban, évek óta mindannyian.
Az életetek múlna rajta, csak egy perc lenne dönteni.
- Anyuka
- Apuka
- Te (te vezetsz, téged nem lehet kihagyni)
- A te párod (nem a feleséged, 1 éves kapcsolat)
- A nővéred
- A nővéred párja ( több mint 10 éves kapcsolat, de nem a férje)
A férfiaknak tiltják meg legelőször az ország elhagyását, a határátlépést, mivel őket viszik először katonának. Ha mindenképpen itthon "kell" hagyni valakit, akkor az egy nő lenne, mert nekik nem tiltják meg a kiutazást, ők szabadon elhagyhatják az országot bármikor. Tehát akkor "marad" (nem marad) a három nő közül az egyik. Tegyük fel anyám már idősebb, nehezebben mozog, nehezebben közlekedik, betegeskedik, akkor őt viszem autóval, az biztos. Így hát marad a nővérem vagy a párom (aki még nem a feleségem). Ők fiatalabbak, egészségesebbek, könnyebben mozognak, könnyebben tudnak menekülni. Nem tudom melyikük lenne a kettő közül, amelyikük önként bevállalná, de nem hagynánk itthon őt sem, azonnal feltennénk egy vonatra 10 percen belül és külföldön újraegyesítenénk a családot. Csak akkor ő nem autóval, hanem mondjuk vonattal lépné át a határt. De kint újra találkoznánk, amilyen gyorsan csak lehet.
Vagy a másik opció az, hogy azt hagynám itthon, akivel nagyon megromlott a kapcsolatom. Ha mondjuk apám 40 éve kitagadott és felém se nézett 40 éve, akkor őt, vagy ha a nővéremmel vesztem össze végzetesen és kibékíthetetlenül, akkor őt, vagy ha a férje egy idióta kretén állandóan kötekedő seggfej, akkor őt és így tovább. Azt a személyt, aki csak bomlasztja a családi békét és a családi összefogást, egymás kölcsönös megsegítését. Ha ez anyám lenne, akkor akár őt is.
De ez az én esetemben csak elméleti kérdés, mert összesen 3-an vagyunk itthon Mo-on, a tesóm már 10 éve kinn él külföldön, egyedül egy nagy házban. (Hozzá tudnánk menni mindannyian: én, az egyedülálló anyám, és az én párom. Apánk már nem él.) (A párom nővére és az anyja más célországba menekülnének, nem velünk jönnének, nekik más országban vannak kapcsolataik.)
32
Vigyázz, mert a stílusoddal te leszel az, akit otthagynak a pitsába.
Mekkora egy gumicsizmás büdös paraszt vagy bmeg. Az ilyenek tekintenek úgy a kölykeikre mint valami háziállat. Bár kirobbanna egy háború, mert akkor az ilyenek férgeket büntetlenül el lehet taposni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!