Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hirtelen kitörne a háború,...

Ha hirtelen kitörne a háború, és be kellene ülni a kocsiba, és menekülni, de túl sokan vagytok, és nem fértek be a kocsiba annyian (te vezetsz) kit hagynátok hátra?

Figyelt kérdés

Nagy a család, és együtt éltek egy tobb generációs lakásban, évek óta mindannyian.

Az életetek múlna rajta, csak egy perc lenne dönteni.

- Anyuka

- Apuka

- Te (te vezetsz, téged nem lehet kihagyni)

- A te párod (nem a feleséged, 1 éves kapcsolat)

- A nővéred

- A nővéred párja ( több mint 10 éves kapcsolat, de nem a férje)

2022. okt. 29. 10:34
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
És ha van némi józan ész, akkor tudjuk hogy nem úgy van: hopp ugrani kell és azonnal falkába menekülni
2022. okt. 29. 14:30
 32/42 anonim ***** válasza:
19%
30, De mivel a szülői házban lakik, ezért a szülőknek van beleszólásuk abba a kocsiba, amit rajtuk spórolt össze. Vagy az 1 éves csaj marad, vagy abban a pár percben gyorsan adják oda a szülőknek visszamenőleg a lakbért amit náluk laktak!
2022. okt. 29. 14:50
 33/42 anonim ***** válasza:
82%
Senkit. Vagy betuszkolunk mindenkit, vagy vki másképp menekül. Mi 15 percre lakunk a legközelebbi osztrák határátkelőtől közúton, ha gyalog kéne menni, légvonalban sem vészes. Biciklivel 35 perc. Így aki tényleg nem férne be, az mehetne azzal.
2022. okt. 29. 15:33
 34/42 anonim ***** válasza:
87%

A férfiaknak tiltják meg legelőször az ország elhagyását, a határátlépést, mivel őket viszik először katonának. Ha mindenképpen itthon "kell" hagyni valakit, akkor az egy nő lenne, mert nekik nem tiltják meg a kiutazást, ők szabadon elhagyhatják az országot bármikor. Tehát akkor "marad" (nem marad) a három nő közül az egyik. Tegyük fel anyám már idősebb, nehezebben mozog, nehezebben közlekedik, betegeskedik, akkor őt viszem autóval, az biztos. Így hát marad a nővérem vagy a párom (aki még nem a feleségem). Ők fiatalabbak, egészségesebbek, könnyebben mozognak, könnyebben tudnak menekülni. Nem tudom melyikük lenne a kettő közül, amelyikük önként bevállalná, de nem hagynánk itthon őt sem, azonnal feltennénk egy vonatra 10 percen belül és külföldön újraegyesítenénk a családot. Csak akkor ő nem autóval, hanem mondjuk vonattal lépné át a határt. De kint újra találkoznánk, amilyen gyorsan csak lehet.

Vagy a másik opció az, hogy azt hagynám itthon, akivel nagyon megromlott a kapcsolatom. Ha mondjuk apám 40 éve kitagadott és felém se nézett 40 éve, akkor őt, vagy ha a nővéremmel vesztem össze végzetesen és kibékíthetetlenül, akkor őt, vagy ha a férje egy idióta kretén állandóan kötekedő seggfej, akkor őt és így tovább. Azt a személyt, aki csak bomlasztja a családi békét és a családi összefogást, egymás kölcsönös megsegítését. Ha ez anyám lenne, akkor akár őt is.

De ez az én esetemben csak elméleti kérdés, mert összesen 3-an vagyunk itthon Mo-on, a tesóm már 10 éve kinn él külföldön, egyedül egy nagy házban. (Hozzá tudnánk menni mindannyian: én, az egyedülálló anyám, és az én párom. Apánk már nem él.) (A párom nővére és az anyja más célországba menekülnének, nem velünk jönnének, nekik más országban vannak kapcsolataik.)

2022. okt. 29. 16:27
 35/42 anonim ***** válasza:
92%

32

Vigyázz, mert a stílusoddal te leszel az, akit otthagynak a pitsába.

2022. okt. 29. 16:34
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egy 5 személyes autóba 10 migráns befér, akkor nehogy +1 főnek ne lehessen helyet szorítani.
2022. okt. 29. 16:47
 37/42 anonim ***** válasza:
17%
35, Vagy inkább az ingyen élő fiamat hagynám itt a kûrvájával együtt.
2022. okt. 29. 16:49
 38/42 anonim ***** válasza:
79%

Mekkora egy gumicsizmás büdös paraszt vagy bmeg. Az ilyenek tekintenek úgy a kölykeikre mint valami háziállat. Bár kirobbanna egy háború, mert akkor az ilyenek férgeket büntetlenül el lehet taposni.

2022. okt. 29. 17:04
 39/42 A kérdező kommentje:
Nem értem... Aki csak 1 éves parkapcsolatban van (mimt a kérdésben feltett nő) az néhány válaszadó szerint miért "krv@, vagy miért ribi.." Elmagyarázná nekem?
2022. okt. 29. 18:11
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
A 2 macskám, a kutyám lenne az alap, mert ők sohasem bántottak, ellentétben a családtagjaimmal. ;)
2022. okt. 30. 08:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!