Ha hirtelen kitörne a háború, és be kellene ülni a kocsiba, és menekülni, de túl sokan vagytok, és nem fértek be a kocsiba annyian (te vezetsz) kit hagynátok hátra?
Nagy a család, és együtt éltek egy tobb generációs lakásban, évek óta mindannyian.
Az életetek múlna rajta, csak egy perc lenne dönteni.
- Anyuka
- Apuka
- Te (te vezetsz, téged nem lehet kihagyni)
- A te párod (nem a feleséged, 1 éves kapcsolat)
- A nővéred
- A nővéred párja ( több mint 10 éves kapcsolat, de nem a férje)
Te vezetsz. De kié az autó?
Ha nem a tied, akkor az új csaj marad. De amúgy simán befértek 6-an. Nem a kresz fog számítani ilyen helyzetben.
Senkit nem hagynék hátra, mivel nem menekülnék, hanem megvédeném az otthonomat és a szeretteimet vagy mind együtt vesznénk el!
Hova menekülnél egy világháború elől ?
És hogyan számolnál el a lelkiismereteddel ?
"Nem tudok vezetni, lehet engem hagynának ott."
Én sem tudok, de mindig azt mondom, amikor kell, akkor nem fog számítani a kresz. Mondjuk én itt általában zombi apokalipszisre gondolok.
23
De ha a kérdezőé az autó, akkor ő dönt. És neki nyilván fontosabb a saját párja.
28
Attól még nem biztos, hogy a szülőké az autó. ismerek nem egy olyant, hogy a szülők nem vezetnek, de a velük élő gyerek vett autót.
Ha a szülőké a kocsi, akkor nyilván a 10 éves barátnő megy. Ha a gyereké, akkor az ő csaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!