Apám háborút indított anya ellen, hogyan beszéljük le?
Nagyon nem tiszta miért nem költözik el valamelyikük, vagy ha nem akarja egyik sem otthagyni az elvileg saját házrészét akkor mindig ott az a megoldás hogy a házat ketté kell osztani, vagy az alsó szint apádé, felső anyádé, vagy fordítva. Vagy megfelezni a házat ha egy szintes egyik fél az anyádé, másik apádé, külön fürdőszobát meg konyhát alakítson ki és egy szobát ahol aludhat és megvan oldva a probléma.
Én szüleim is elváltak, a ház közös, megfelezték, lefalazták a felénél, külön fűtés, minden, és külön kettő kis lakás lett kialakítva. A felső szint ami a tetőtéri szobáknak van az maradt közös, anyám oldalán lehet csak feljutni oda, régen mi gyerekek ott voltunk, nem volt semmi probléma. Az udvar is meglett felezve kerítéssel, és bár az én szüleim iszonyatosan rosszban voltak amikor elváltak, és amikor meglett felezve a ház azóta szomszédként tekintenek a másikra, meg jól kijönnek így, örülnek is hogy ebbe belefektették az összes pénzüket, meg hitelt vettek fel aminek már pár éve vége, igaz kínkeservesen fizették a törlesztést de megérte mert nyugodtak. Mi is bármikor átmehettünk apához, nem volt semmi baj.
Szúnyoghálós? Nem, de lol, akartam egyszer arról is kirakni kérdést valamelyik nap, hogy anya nem enged feltenni szúnyoghálót az ablakomra, és kb megsülök éjszaka, rosszul érzem magam miatta, de nem nyithatom ki, mert bejön az összes rovar.
Igen 20 év korkülönbség, anya 47, apa 67.
A faxert nem lehet normálisan elválni, elköltözni...beteg család vagytok az tuti.
"A Rózsák háborúja" követezik...olvasd el vagy nézd meg. Jaa, kutyátok van!😁😁
Sehogy. Hagyd ott őket, mert tönkremész.
Apádat beszéld rá, hogy adják el a házat, és költözzenek szét. A húgod még jobban tönkre fog menni. Ott a gyámhatóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!