Mit tegyek? Ha 26 éves két gyerekes anya létemre titkolnom kell egy új kapcsolatomat az anyám ellen, mert tiltakozik?
Meg ne haragudj, de itt jön a képbe, mennyire éretlen vagy még két gyerekre, hiszen magad is gyerekként viselkedsz. Anyukád mindig az anyukád marad, de....
DE!!!!!
Már te vagy a főnök! 2 gyerek felelőssége MEGKÖVETELI egy új, egészséges párkapcsolat megtalálását. Meg kell mondanod anyádnak, hogy a volt férjed VOLT!!!! És azért mert együtt éltek, még nem jelenti azt, hogy a párkapcsolatba is bele lehet ugatni. Akkor kellett volna a nyomodban lenni, mikor 2 gyereket engedett neked szülni egy palinak, akivel már nem vagy együtt, bármi ok is legyen az. Az, hogy ő támogatja a volt férjedet, még nem fog megjavulni a kapcsolatod vele, sokkal inkább tovább romlik. Ha nem tetszik, küldjön el két gyerekkel, de az, hogy a mindennapi életeben benne van, ezt NEKED kell leállítani. A barátodnak igaza van. Miért nem mered? Elver anyád 26 évesen, 2 gyerekkel? Ugyan!
37F
Elmész anyádhoz egyedül, és a következőt mondod neki
- Anya, én felnőtt nő vagyok. Van két gyerekem is, ugye ezt felfogtad??
-igen, lányom és??
- és? Közlöm, hogy X.y -nal együtt vagyunk, és ha tetszik neked ha nem, komoly kapcsolat van köztünk..
Ha ezek után még mindig ellene vagy, és ha ezért úgy döntesz, hogy nem tartod velem a kapcsolatot, nagyon fogom sajnálni. Én X.Y-nal megpróbálom a jövőben, és bármikor tárt karokkal várunk..
Majd a továbbiakban anyád döntése alapján viselkedsz.
Ha anyádnak nem lesz kifogása ellene, és tudomásul veszi, hogy a pasas a te életed része, akkor megpuszilod, és minden megy tovább.
Ha ezek után anyád visítozni kezd, és kiabál, hogy márpedig nem lehetsz együtt a pasassal, akkor szépen elköszönsz, és kilépsz a lakásból..
2 gyerekes anyaként lehetnél már felnőtt ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!