Másnál is jobban szeretik a nagyszülők az egyik unokát, mint a másikat?
Az én anyai nagymamámnak is a bátyám volt mindig is a kedvence. Csak azért, mert ő fiú, én meg lány vagyok.
Az apai nagymamámnak pedig a lányának a lánya volt a kedvence (igaz, neki meghalt 2 bátyja csecsemő korában, és nagymamám ezért kivételezhetett vele szerintem)
Elég szemét dolog anyósodéktól szegény kislányoddal szemben.
Nekem anyai nagyapám a bátyámat szereti legjobban, mivel kiskorában anyuék velük éltek (anyu és tesóm, apjával elváltak, 10 év van köztünk).Engem is szeretnek, de látom, hogy nem úgy.Sőt tudom, hogy amikor mielőtt megszülettem, nem is akartak engem a nagyszüleim (anyai), mivel anyu nem házasodott össze apuval.
Apai részről egyedüli unoka vagyok, nagyanyám mégse akart engem (mivel elvált asszonytól vagyok) 1 éves koromig nem is látott. Utána apu egyszer levitt az utcára, hogy megnézzen, majd a papám mondta, hogy márpedig ő az egyetlen unokáját látni szeretné (mivel előtte nem mehettünk hozzájuk).
Úgyhogy sajnos tudom, milyen sz@r érzés.:((
Anyai nagyapámnak három gyereke van, 2 fiú (az egyiknek 2, a másiknak egy lánya van), és egy lány (neki vagyok én meg a húgom).
A nagypapám sokszor mondta, hogy szeret mindenkit, de neki én és a húgom vagyunk a legkedvesebbek. Mikor kicsik voltunk, anyu nagyon sokat dolgozott, és mindig ő vigyázott ránk. A két nagybátyám meg a pénzért pumpolta csak őt, és hát a gyerekeik is eltanulták ezt a szép szokást.
22/L
Köszönöm a válaszokat.Mindegyikre zöld kezet nyomtam,
sajnálom,h nagyon sok helyen/családban megkülönbötetés van.:-((
Nálunk az anyai nagyszülőknél én vagyok a kedvenc és az öcsém pedig csak úgy van,néha nagyon felháborít amikor nekem adnak ajándékot és az öcsimet elfelejtik,de képesek a szeme láttára odaadni nekem,inkább adnának neki és nekem nem mert rossz látni hogy mennyire el tud szomorodni miatta,legszívesebben a képükbe vágnám a csomagokat. Sajnos az apai nagyszüleimet nem ismerem mert 1 éves voltam amikor meghaltak :S
én 15/L az öcsém 7/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!