Másnál is jobban szeretik a nagyszülők az egyik unokát, mint a másikat?
sajnos néha előfordul az ilyen, meg saját gyerekükkel is. általában a fiúkat szeretik jobban, a lányokat kevésbé.
nagyon gáz az ilyen.
Szerencsére nekem mindkét gyermekem egészséges. A lányom hamar érkezett,lehet ezért nem szeretik. Pedig édes kis ördög.
Gyermekednek mielőbbi javulást,és egésszéges,boldog életet kívánok neki/nektek!
Nálunk engem szerettek a legjobban, mintkét nagyszülő nem tudom miért alakult így. Bár apám oldaláról gondolom azért, mert ő volt a régen várt fiú gyerek, eleve nagy öröm volt az ő születése, talán azért.
De egyébként a többi unokát is mindig szerették nagyon, anyukám szülei részéről is csak onnan tudom, hogy engem szerettek a legjobban, hogy mikor papám meghalt és olvastam a régi leveleit, abban volt, hogy alig várják, hogy vigyenek engem nyaralni, mert "tudod jól, hogy ő a legkedvesebb a szívünknek".
Egyébként szerintem ez bizonyos keretekig normális. Akaratlan, hogy egyiket-másikat jobban szeretik, kár ezzel bűntudatot kelteni a szülőkben, nagyszülőkben. Azzal van a baj, ha némelyiket kifejezetten nem szeretik, leszarják, nem érdekli őket, a másiknak meg kinyalják seggét. Míg szeretik mindet, de van amelyik valami miatt kedvesebb, az normális. Nem is lehet mit tenni vele.
Gondoltam,h elírás volt.
Nem is értem az ilyen nagyszülőket.. ismerek sérült gyermekeket,de ott a nagyszülők teljes mellszélességgel állnak a gyermek mellett és ugyanugy szeretik,mint az egészséges testvérét.Ilyen helyzetben kellene a családnak még jobban összetartania. Sajnálom,h ilyenek nálatok a nagyszülők,de kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!