Mit tegyek, hogyha nem illek bele a párom családjába?
Párommal fél éve vagyunk együtt. Az ő családja nagyon extrovertált, nem nagyon tudnak megülni, nem is igazán akarnak. Nekik a nyaralás se a semmittevésről szól, hanem hegyet másznak, vásárba mennek, ide mennek, oda mennek, utaznak, aztán visszautaznak, nemcsak a helyi, hanem a környező településeket is sorra megnézik.
Én és a családom meg fél évente egyszer rászánjuk magunkat egy közös mekizésre vagy még annyiszor se, oszt' jól van.
A párom jól tudja érezni magát nélkülem is, nyilván vannak bekuckózós, semmittevős, filmezős, rövid sorozatnézős hétvégéink meg vannak leruccanunk a Balatonra, felutazunk Pestre, megyünk ide, megyünk oda napjaink, viszont a családja meg állandóan rám akarja erőltetni ezeket. A bátyja meg a felesége is ilyen. Megsérteni se akarom őket, mert tényleg imádnivaló családról van szó, akik között jó lenni.
És? A párod családjával akarsz együtt élni, vagy vele?
Bár nálunk is ez volt exemnél - hiába szerettem volna VELE tölteni a hétvégéket egy átdolgozott hét után, minden másodikat vagy a nagyanyjánál töltöttük (vasárnapi ebéd) vagy utaztunk le anyjáékhoz.
Szerinted meddig bírtam? Főleg, hogy nekem is mennem kellett.
1,5 után szakítottam vele, mert tényleg alig volt közös programunk.
Elég nehéz lesz ezt később kezelni, mert az extrovertált és az introvertált emberek érthető módon nem nagyon tudnak sokáig egy párt alkotni - ez nem igaz, csak el kell fogadni a másik személyiségét.
Mi 6,5 éve élünk együtt, köszi, teljesen jól megvagyunk, mert nem erőltetjük a másikra a saját akaratunkat.
Rohadtul nem kell alkalmazkodnia senkihez sem. A nő nem valami alávaló, akart nélküli nyomorult. És a családot sem kell tisztelnie. A tiszteletet ugyanis ki kell érdemelni, te begyepesedett paraszt.
15
Ez kb. olyan, mintha a kérdezőnek azt tanácsolnád, hogy maradjon otthon egyedül, míg kirándul az egész család.
18
Elég béna, de jobb híján nyilván ez is megoldás, én is ezt fogom csinálni.
7/19
Aha ahogyan irod, mindig a nõ tisztelje a férfi családját és ez forditva mégis miért nem müködik?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!