Van itt olyan, aki nem a sajàt, vérszerinti, hanem màs csalàdjàban tapasztalta meg a boldogsàgot?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mondjuk valakit a sajàt vér szerinti csalàdja bàntotta, és a pàrja csalàdjàban talàlta meg a szeretetet, ott tapasztalta meg a gondoskodàst, stb, vagy egy baràtéban, ilyesmi. Én ilyen helyzetben vagyok, és kicsit bűntudatom van e,hogy ez normàlis e?2022. márc. 27. 20:06
1/5 anonim válasza:
Igen.
Én ilyen helyzetben vagyok.
Nem hiszem, hogy bűntudatomnak kellene lenni.
Amit nem kaptam meg gyerekkoromban - érzelmi téren, amiatt ne én legyek már a hibás.
2/5 Metionin válasza:
Jelen. A vér szerinti családját senki nem választhatja meg, szerintem emiatt nem kell bűntudatot éreznünk. A vér szerinti családomat tkp. tudomásul vettem, hogy igen, vannak és ennyi. Nem izgatnak különösebben mióta nem kötelező velük találkozni. A választott családom (pár, barátok) az igazi, mert ők álltak/állnak mellettem, ha bármi baj van. A vér szerinti családom egyszerűen felszívódik a legkisebb kudarc esetén is és csak siker esetén jönnek nyalni, hát kellenek a fenének ilyen emberek.
3/5 anonim válasza:
Igen, a férjem. Elég zűrös családi háttere volt, nem igazán törődtek vele gyerekkorától fogva. Az én családomat tekintette a sajátjának.
4/5 anonim válasza:
Szerintem az örökbefogadott gyerekek nagy része elmondhatja ezt jó esetben.
5/5 anonim válasza:
Az első és egyetlen igaz szeretetet a férjétől kaptam
Az anya még ő érte sem rajongott nem hogy én értem.
Miért kéne büntudatom legyen!
Nem vettem el senkítől semmít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!