Az miért lenne jogos, hogy én nem kapom meg azt a szülinapi ajándékot, amit szeretnék, de az öcsém meg megkapja?
12 éves korom óta nem ünnepeljük a szülinapomat egy közeli családtagunk halála miatt. Alapból nem vagyok egy ünneplős fajta, és volt olyan, hogy teljesen ingyen megúszták a karácsonyt, a szülinapomat, a névnapomat meg mindent.
Most lesz a 18. szülinapom, már nyáron mondtam, hogy szeretnék egy iPadet vagy egy iPhone-t. Bele is egyeztek, de aztán az öcsém kitalálta, hogy leteszi a motorra a jogsit, úgyhogy ugrott a szülinapi ajándékom, mert a jogsit meg a motort is megveszik.
Most az egyszer lehetne az, hogy nem az én igényeim, vágyaim kerülnek háttérbe, mert tavaly ő kapott 100 000+ Ft-ért pedált meg kormányt a játékába, én meg kaptam 3 000 ft-ért egy airpods-ot, tavaly előtt meg kapott 34 000-ért egy airpodsot meg egy új laptv-t, én meg semmit.
Az a baj, hogyha pénzt kérek, akkor hozzám vágnak egy 5 000-rest vagy max egy 10-est, amiből a kajámat kellene megvennem, mert addig úgyse nagyon adnának, amíg az el nem fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!