Anyámat nem tudom akkor sem szeretni, ha normális?
Nem tudok vele alapjáraton sehol sem mutatkozni, mert leszégyenít. Boltban, esküvőn, rokonoknál, barátaim előtt. Bárhol, bárki előtt, és utána még nekem akar bűntudatot okozni, hogy jaj, hát ő csak ennyit meg annyit csinált, nem is volt égő, én reagálom túl, és bezzeg X meg Y sokkal jobbam vergődik.
Már azt vettem észre, hogy amikor tök jó a kapcsolatunk, akkor is rühellem őt. Azt szeretem, amikor nincs itthon, amikor nem szól hozzám, amikor nem jön be a szobámba, mert megmarad a düh iránta. Régen még egy-egy megalázásnál, megszégyenítésnél, lejáratásnál, sértegetésnél pár órán belül nem éreztem már semmit abból a haragból, dühből, most meg gyűlölöm, idegesség fog el, hogyha meghallom a hangját.
"Már azt vettem észre, hogy amikor tök jó a kapcsolatunk, akkor is rühellem őt. "
Mi a kerdes? Költözz el és nem kell többet talalkoznod se vele. Ja, hogy arra nyilván jó, hogy eltartson, ugye
Nyilván ez érthető, hogy nem szívesen vagy vele, ha ilyen bunkó veled.
Sajnos vannak toxikus szülők, nem lehet velük mit kezdeni. Remélhetőleg el tudsz költözni hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!