Szerinted nagyim hogyan gondolkozik e téma kapcsán?
Figyelt kérdés
Mamám 64 éves: apum 41, nagybatyam 37.. nagyi mondja hiába hogy felnőttek ő az ANYJUK. ő nevelte őket, ő etette,itatta, tartotta őket. Neki joga van beleszólni ha nem tetszik neki amit csinálnak mert az ő gyerekei. Ha anyum vagy nagybatyam felesege nagyi hallatára veszekszenek apummal a nagybatyam felesege a nagybatyammal nagyi bele szól, aztmondja nekik anyumnak nagybatyam felesegenek: Takarodjatok anyátokba az én fiaimmal nembeszéltek úgy te mosogató rongyok, utszeli lubák2022. okt. 9. 13:33
11/16 anonim válasza:
Igen, jelentettem többször, most is.
12/16 anonim válasza:
Baj van a logikájával, ha szerinte azért beszélhet úgy a fiaival, ahogy, mert ő nevelte fel őket, mert akkor a fiúk feleségével nem beszélhetne csúnyány, mert őket nem ő nevelte fel.
Amúgy nem normális felnőtt emberekkel így beszélni.
13/16 anonim válasza:
12: ha nem lenne kamu az egész sztori, én azért a férfiak magatartását is furcsálnám.... Ha valaki ilyen jelzőket mondana a feleségemre, kb. utoljára látott volna életében.... Hiába az anyám.
14/16 anonim válasza:
Csak jelzem hallkan, az én anyósom ilyen volt. Úgy vágta pofon az 55 éves fiát, hogy juhé, miközben én meg prosti voltam. Nem vicc. Utált azért is, mert lányt szültem.
15/16 anonim válasza:
14: és a férjed nem védett meg???
16/16 anonim válasza:
14 vagyok: nem. Magát sem tudta, olyan harcias volt az öreglány. Meghalt év elején, de tudnék mesélni.....Bántani nem bántott. A sógoromnak viszont barázdát vájt az arcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!