Szerinted nagyim hogyan gondolkozik e téma kapcsán?
Figyelt kérdés
Mamám 64 éves: apum 41, nagybatyam 37.. nagyi mondja hiába hogy felnőttek ő az ANYJUK. ő nevelte őket, ő etette,itatta, tartotta őket. Neki joga van beleszólni ha nem tetszik neki amit csinálnak mert az ő gyerekei. Ha anyum vagy nagybatyam felesege nagyi hallatára veszekszenek apummal a nagybatyam felesege a nagybatyammal nagyi bele szól, aztmondja nekik anyumnak nagybatyam felesegenek: Takarodjatok anyátokba az én fiaimmal nembeszéltek úgy te mosogató rongyok, utszeli lubák2022. okt. 9. 13:33
2/16 anonim válasza:
🤣
Jaj, már megint te?! Tudjuk, a nagybátyád a keresztapád is...
Kár, hogy nem veheted feleségül a nagyid, ha így rá vagy kattanva.
Nem, nem normális a nagyid. De apád meg a nagybátyád se, ha ezt hagyják. És te sem, ha ezt meg kellett kérdezned.
3/16 anonim válasza:
Ott hagynám neki a kisfiát. Egyszer qrvazna le a fogát is kivernem. Jó ciganyoa a viselkedése.
4/16 anonim válasza:
2. Meg mindig jobb mintha a nagybátyja lenne az apja... 😂😂
6/16 anonim válasza:
Apád meg anyád csak mások előtt tudnak balhézni?
Én is megmondanám, hogy hesspcsába.
7/16 anonim válasza:
Az első dologban nincs igaza, nincs joga beleszólni a felnőtt fiai dolgaiba, ugyanakkor meg abban igaza van, hogy tiszteletlenség előtte ordibálni a fiaival a a menyeinek, pláne még az ő házában.
8/16 anonim válasza:
Ezt a kérdést már legalább 5-ször feltetted, ugyanezzel a szöveggel ráadásul.
9/16 anonim válasza:
"Ezt a kérdést már legalább 5-ször feltetted"
Mind az ötször jelentetted?
10/16 anonim válasza:
Annál is többször, ahányszor már láttam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!