Még mindig hazudik a férjem? Már nem tudom mit gondoljak.
"79% vagyok, 09:48: Ha nem tudjátok az előzményeket, miért ítélkeztek."
Szia! 9:59.-es vagyok
Én nem ítéltelek el... csak megkérdeztem, hogy nincs-e benned félsz, hogy esetleg nálad is mellélép? Szóval TE már alapból úgy indítottál, hogy na ezt azért nálam nem fogod eljátszani?
(Kíváncsi vagyok, mert régebben egy nős pasi akart kikezdeni velem, de két dolog tartott vissza: az egyik hogy van családja és nem szeretném ha a gyerekek majd utálnának másrészt pedig az, hogy mi van ha velem is eljátssza majd a dolgot! Kíváncsi lennék, hogy esetleg az ilyen pasik mennyire tudnak megmaradni 1 valaki mellett...)
Újra 79% vagyok. :)
Nem merült fel bennem. 8 éve leszünk együtt hamarosan és boldog a házasságunk. Neki nem olyan a mentalitása, ezért nem félek ettől. Azért, mert anno belém szeretett, nem jelenti azt, hogy ő egy ilyen félrelépő tipus. Egyébként meg első házas, soha félre nem lépő pasikkal is simán megtörténhet ilyen. Semmire sincs biztosíték. Azért remélem nem jut el egyikünk sem a félrelépésig, mert akkor már hatalmas baj lenne a kapcsolatunkkal.
ha egy nőnél a pasi biztos a dolgában, mert az mindig "kéznél" van, akkor"unatkozni" kezd "várólistára" helyezi és megnézi kit tudna még felszedni
egy nőnek állandóan fennt kell tudni tartania a férfi érdeklődését, jobb is ha bizonytalanságban vannak tartva, mert csak így érzik, hogy udvarolni, harcolniuk kell
ajánlom neked is a "miért a rossz lányokat veszik el a férfiak" c.könyvet
a lényeg légy totál magabiztos!
köszi 79%!
76%
Huh, szépen fogalmaztál, azt hiszem ezt ki is írom kérdésbe, hogy hogyan lehet fenntartani! :)
(nem akarom össze offolni ezt a témát)
köszi a bókot :)
a könyv szerint úgy lehet fennt tartani az érdklődést, hogy a nő kiszámíthatatlan marad,
mindig legyen olyan szabadideje, amikor a pasi nem tudja mit csinál (de soha nem kell féltékenységre hergelni!), legyen boldog a hobbijával is a pasi nélkül, ne azt lássa ő, hogy körülötte forog a világ, általában annak örül, amikor időt rabolhat el tőlünk(nem amikor nem tudunk nélküle mit csinálni)
mindig legyen olyan valamink, amihez nem adunk neki hozzáférést (a pasik imádják, ha valamit nem kaphatnak meg)
szeretik az olyat, aki saját maga akar talpon állni(nem őket lehúzni, attól rettegnek)és ilyenkor szeretnének méltók lenni ahhoz, hogy a nő izgalmas világához csatlakozhasson
előző vagyok, ne haragudjatok hogy ide írtam és nem vártam meg a kiírást
a kérdezőnek annyit szeretnék csak mondani, amit a helyében tennék, totál ridegen kidobnám
akkor nem nekem kell számonkérni, ő fog magától magyarázkodni
amit le se sz*rnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!