Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen igénytelen magára...

Miért ilyen igénytelen magára az anyukám? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Édesanyám az elmúlt években nagyon elhagyta magát, testileg-lelkileg egyedül maradt (mi, a gyerekei megházasodtunk, gyerekünk lett, édesapámtól pedig elvált még korábban. Sokáig munkanélküli volt). Fizikailag nagyon rongy állapotban van, menni alig bír, pedig alig múlt 60 éves. Nincs kiért összeszednie magát, és még ami a borzasztó: igénytelen lett magára... zsíros, korpás haj, 30 kiló súlyfelesleg, zsíros bőr, arca tele fekete mitesszerrel,izzadtság szaga van, állandóan szipog, a cigitől egész nap öklöndözésig köhög, pukizik, és az öltözködése... Szóval nem túl nőies. Iszonyat látni, hogy leamortizálódott.

Mindezek mellett az ő életében a cigi és a saját kényelme az első, még az unokái és a gyerekei előtt is. Beszélni nem lehet vele ezekről, mert mindent támadásnak vesz. Csak akkor mozdul ki a négy fal közül, ha muszáj, de azt mondja, neki így jó.

A ruháit, fehérneműit is én veszem, mindenféle diétát töltök le neki a netről, sampont, tusfürdőt, torna dvd-t is vettem... Megköszöni, de általában nem használja, hajat is csak akkor mos amikor már csimbókokban áll :( Már nem tudom, mit tegyek. Tőlem teljesen idegen ez a dolog, és elkeserítő, h 60 évesen így néz ki.

Van valami ötletetek mit tehetnék?

2010. szept. 26. 16:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy mégis idepofátlankodok, de találtatok valami megoldást?
2013. szept. 24. 18:56
 22/24 anonim válasza:
0%
Egy beteg embernek törődésre van szüksége elsősorban ,másodsorban tusfürdőre.Egy közös program sokat segítene,de így ha ennyire lenézed nehezen tudsz segíteni rajta
2013. szept. 25. 06:24
 23/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, te miért nem olvasod végig a kérdező írásAIT, mielőtt írsz ilyen hülyeséget?
2013. szept. 25. 09:04
 24/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti válaszoló! Nem néztem le az Anyukámat soha, aggasztó volt látni ahogy leépül. Mindig is aggódtam érte, mióta egyedül maradt... Én csak a tényeket írtam le.

Kedves utolsó előtti-előtti válaszoló! Sajnos nem találtunk megoldást a problémára, tavaly májusban Édesanyám meghalt...

2014. ápr. 4. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!