Van olyan furcsa szokásotok a családban, ami nem hétköznapi?
Figyelt kérdés
A kérdés adott 😄2022. szept. 8. 00:20
32/42 anonim válasza:
Apám nejlonzacskókat gyűjt. Már van 5 szekrény gyűjteménye:)
33/42 anonim válasza:
Apám minden évben készít pár üveg fügebort, amit nem lehet meginni. Van palack 1999-ből is.
34/42 anonim válasza:
-soha nem ebédeltümk egyutt mert nincs étkező a lakásban
-egy kicsi és lelakott lakásban laktunk mindenki azt hinné gazdagok vagyunk kulsore de ha tudnánk hol lakunk
35/42 anonim válasza:
"24-es egy hülye pogány, utolsó ítéletnél nagyot fog nézni!"
Igazi tipikus hithű keresztény vagy Te is.
Kár, hogy már csak ez alapján is a pokolban fogsz elégni.
36/42 anonim válasza:
Hagyjad, a családi szex fétises troll.
37/42 anonim válasza:
30-as vagyok. Csak úgy kíváncsiságból érdekelne hogy egy ilyen választ minek kell lepontozni? XD mi abban a rossz ha mi családon belül nem csak magyarul beszélünk egymással?
38/42 Kólauborkával válasza:
30#-nak, Szerintem baromi jó, kevès embert ismerek akik képesek voltak megtenni ezt a lépést, de a gyermeküket nézve baromi jó húzás volt. Sajnálom, hogy nem vágom annyira az angolt, hogy ugyan ezt csináljam a jövöben, már ha lesz gyermekem.
39/42 anonim válasza:
Igazi tipikus hithű keresztény vagy Te is.
Kár, hogy már csak ez alapján is a pokolban fogsz elégni.
Majd egy taknyos proli fogja nekem megmondani! Hát nem! A mennyországba megyek, mert hetente járok templomba, segítek embereknek, ha tudok, és nem a magam módján vagyok hívő/vallásos, mint annyian!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!