1/13 anonim válasza:
Minden évben megnézem a Krampusz c. filmet Karácsonykor. Nekem bejön, valahogy megadja a karácsonyi feelinget és amúgy a gagyi horror részektől független szerintem tök tanulságos történet. Nekem a Krampusz A FILM a Reszkessetek betörők helyett minden évben.
2/13 anonim válasza:
Nálam a Polár expressz ugyanez.
3/13 anonim válasza:
Ananászkompót szenteste. Gyerekkoromban csak akkor vett anyukám, és ragaszkodom hozzá
4/13 anonim válasza:
Nálam a karácsonyi film a Gyűrűk ura. Minden évben megnézem karácsonykor. Aztán moziba is szoktunk menni december 26-án a családdal.
5/13 anonim válasza:
Reszkessetek betörők film! :)
Esetleg a Holiday film is.
6/13 anonim válasza:
Reszkessetek betörők 1-2 és az Igazából szerelem, amit megnézek. Ja és mákos beigli reggelire kakaóval.
7/13 anonim válasza:
Mindig megfogadom, hogy csak egészséges ételek lesznek, nem zabálok sokat, nem döglöm állandóan a tv előtt, aztán de.
8/13 anonim válasza:
Màr több ève külön èlek a szüleimtől, de minden èvben 23-àn dìszìtem fel a fàt, mert anyàèkkal mindig akkor dìszìtettük gyerekkoromban.
Reszkessetek betörők is alap minden èvben.
24-èn este megvacsizunk, ès utàna jön az ajàndèkbontàs.
A csalàdi karàcsonyt (nagyszülők, unokatestvèrek stb,12-18 fő) minden èvben mamàèknàl tartjuk 26-àn.
Mivel èn cukorbeteg vagyok, nem nagyon ehetek rendes cukros sütiket, de minden èvben megpròbàlok valamilyen karàcsonyi süti (pl mèzeskalàcs, bejgli) alternatìv diabetikus verziòjàt megcsinàlni, aminek a nagy rèsze mindig a kukàban vègzi :'D
9/13 anonim válasza:
Reszkessetek betörők, Beethoven, Szívek szállodája
10/13 anonim válasza:
Fa díszítés közben vagy Sissit vagy Star warst nézünk😍🥰 valamiért minden évben pont ez megy a tvben fadíszítésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!