Van olyan furcsa szokásotok a családban, ami nem hétköznapi?
Azt nem értem, hogy a "nincs tévénk" és a "templomba járunk" miért furcsa?! Képzeljék, elég sokan járnak templomba, például én is! Tévénk van ugyan, de nagyon ritkán nézünk műsort, inkább felvett filmeket csak.
Ha rajtam múlna, nem lenne tévénk, de nem az enyém, páromé, ő vette.
Az elég szomorú! Melyik település? Nagyváros, kisváros, falu?
Mi 2000 fős faluban élünk, sajnos többször itt is kevesen vannak a misén. Én hetente járok, katolikus vagyok. Ez amúgy is katolikus környék (Tápió-vidék, Pest megye).
Szerencsére ez nagyon nem igaz. Nálunk nemrég épült az új templom, mert a régiben már nem fértek el.
24-es egy hülye pogány, utolsó ítéletnél nagyot fog nézni!
25: szomorúan hallom, akárhol is van. Én Pest megye, Tápió-vidék, 2000 fős falu, de sajnos itt sincs tele a templom.
26: örömmel hallom. Hol? Utóbbi években is épülnek, hála Istennek. Én a kelenföldi Meszlényi Zoltán-templomot ismerem, ami új, 3-4 éve lett kész. Megnéztem, nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!