Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan furcsa szokásotok a...

Van olyan furcsa szokásotok a családban, ami nem hétköznapi?

Figyelt kérdés
A kérdés adott 😄
2022. szept. 8. 00:20
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
77%

Mindennap együtt vacsorázunk.

Szentestére mindig vacsoravendégeket hívunk és a menü mindig valami újdonság, soha nincs hagyományos karácsonyi étel vagy süti az asztalon.

Soha nem ajándékozni pénzt, mindenki személyes ajándékot kap.

2022. szept. 8. 06:18
 12/42 anonim ***** válasza:
64%

Sohasem eszünk húsleves- rántotthús kombinációt vasárnaponta, mert az nem "ünnepi étel", hanem ugyanolyan, mint bármelyik másik.

Karácsonykor a barátommal (nem vagyunk házasok) kiülünk az erkélyre szivarozni és whiskyzni.

Csillaghulláskor (augusztusban) rendszeresen kinn töltünk néhány éjszakát a természetben (nem egész éjjel, olyan 1-2-ig, míg el nem álmosodok), ahol nincs fényszennyezés.

2022. szept. 8. 07:26
 13/42 anonim ***** válasza:
85%

Mindenki magának csinál kaját, amit akkor fogyaszt el az illető amikor akar. Tehát nincsen nagy összeülés, közös ebéd, vacsora

Húslevesből a húst a cica kapja, a maradékot (lé, zöldség) aki szereti a levest

Karácsonykor nem rakunk ki díszeket, nem állítunk karácsonyfát

"Nyaralni" télen megyünk, iskolaidőben, hogy ne zavarjanak minket a neveletlen gyerekek.

Fürdőzni, állatkertbe menni stb szigorúan hétköznap délelőttönként.

2022. szept. 8. 08:18
 14/42 anonim ***** válasza:
4%

A szüleim megtanítottak engem és a húgomat erre meg arra... Ha értitek mire gondolok.

Ez elég fura, de igazából hálás vagyok érte.

2022. szept. 8. 08:36
 15/42 Kólauborkával ***** válasza:
67%

Magunknak csinálunk minden házzal kapcsolatos újítást, nem vagyunk szakemberek, pontosabban csak én vagyok villanyszerelö.

Együtt lakik a nagy család, direkt ilyen célra tervezett kecóban, ez most 3 generáció, nemsoká jön a 4.

A barátaink (szük kör) úgy járkálhatnak ki-be mintha otthon lennének.

2022. szept. 8. 08:36
 16/42 Kólauborkával ***** válasza:
78%
Uh, 14# durva, már ha egyre gondolunk. Nálam tuti a kapcsolat megszakítàsàra adna okot.
2022. szept. 8. 08:40
 17/42 anonim ***** válasza:
81%
Hát remélem nem azt akarja jelenteni hogy a két tesó...
2022. szept. 8. 09:33
 18/42 Kólauborkával ***** válasza:
78%
Az apu-leány, anyu-fiú jobban hangzik? :D
2022. szept. 8. 09:41
 19/42 A kérdező kommentje:
#14, mit jelent, hogy erre arra?
2022. szept. 8. 09:47
 20/42 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk nincs- hacsak a bátyámé nem aki a déli harangszó előtt nem eszik vasárnap - .. a szomszéd irodában volt egy nő aki kb harmincszor megrángatta a kilincset zárás után- amolyan jóóó kényszeres módon-... utána visszajött és még harmincszor. Marhára zavart egyszer meg is kérdeztem miután végzett a hatvanadik rángatással hogy "Biztos hogy jól be van zárva?" Köszönni nem köszöntek sosem és a lánya kizárólag feketével volt hajlandó járni született is egy félvér kölyke. Hálistennek elköltöztek már.
2022. szept. 8. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!