Van olyan furcsa szokásotok a családban, ami nem hétköznapi?
Mindennap együtt vacsorázunk.
Szentestére mindig vacsoravendégeket hívunk és a menü mindig valami újdonság, soha nincs hagyományos karácsonyi étel vagy süti az asztalon.
Soha nem ajándékozni pénzt, mindenki személyes ajándékot kap.
Sohasem eszünk húsleves- rántotthús kombinációt vasárnaponta, mert az nem "ünnepi étel", hanem ugyanolyan, mint bármelyik másik.
Karácsonykor a barátommal (nem vagyunk házasok) kiülünk az erkélyre szivarozni és whiskyzni.
Csillaghulláskor (augusztusban) rendszeresen kinn töltünk néhány éjszakát a természetben (nem egész éjjel, olyan 1-2-ig, míg el nem álmosodok), ahol nincs fényszennyezés.
Mindenki magának csinál kaját, amit akkor fogyaszt el az illető amikor akar. Tehát nincsen nagy összeülés, közös ebéd, vacsora
Húslevesből a húst a cica kapja, a maradékot (lé, zöldség) aki szereti a levest
Karácsonykor nem rakunk ki díszeket, nem állítunk karácsonyfát
"Nyaralni" télen megyünk, iskolaidőben, hogy ne zavarjanak minket a neveletlen gyerekek.
Fürdőzni, állatkertbe menni stb szigorúan hétköznap délelőttönként.
A szüleim megtanítottak engem és a húgomat erre meg arra... Ha értitek mire gondolok.
Ez elég fura, de igazából hálás vagyok érte.
Magunknak csinálunk minden házzal kapcsolatos újítást, nem vagyunk szakemberek, pontosabban csak én vagyok villanyszerelö.
Együtt lakik a nagy család, direkt ilyen célra tervezett kecóban, ez most 3 generáció, nemsoká jön a 4.
A barátaink (szük kör) úgy járkálhatnak ki-be mintha otthon lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!