Szülők! Ha a gyereketek bemutatja a párját, fel szoktátok ajánlani, hogy tegezhet? Egyből, vagy csak később, ha már komoly lesz a kapcsolat? Ha nem, miért nem?
Szülöként (és nagyszülöként) igen, minden esetben egyböl felajánlottam/felajánlom a tegezést, nem csak a párjuknak, hanem minden barátjuknak is, mert sokkal egyszerübb a kommunkáció, és csak ennyitöl senki nem lesz szemtelen. (Aki igen, az magázódva is az lenne).
Akik nem teszik, azok szerintem azt hiszik, ezzel meg tudják elözni, hogy az illetö túl bizalmas legyen, de ez nem igaz, ettöl legfeljebb kínosabb lesz minden beszélgetés, aminek semmi értelme sincs.
65/N
Úgy olvastam, hogy a párnáját. Nekem sincs gyerekem, de ismerek egy szülőt. Ő minden esetben tegezéshez folyamodik, és ezzel a házastársa sincs másképp.
Én a párnákat a pároknál sokkal jobban kedvelem.
46 éves apa vagyok egy 18 éves lányom van. Három hónapja együtt jár a barátjával és most a hétvégén mutatta be nekem. Én kértem hogy tegeződjünk.
20 éve nősültem de az anyósomék a mai napig nem ajánlották fel a tegeződést (csendőrpertu van). Évente kétszer elviselem de már túltettem magam ezen és nem zavar.
Nekem úgy a megismerkedéstől számítva 5-6 évre ajánlotta fel az anyja, de őszintén akkor már minek... Tiszta kínos, rossz átszokni. Az apja meg azóta se.
Csak azért írom le, mert talán jobb egyből tegeződni (tisztelettel!), mint közben váltani... Mai napig természetellenesnek érzem ezt (pedig már sok éve...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!