Most így 2 perc gondolkodás után arra jutottam, hogy a férjemmel és a gyerekeimmel nagyon keveset nevetek. 8 éve vagyunk együtt a férjemmel, 5x nevettünk együtt asszem.
A szüleimmel is nagy ritkán. Ott általában rajtam röhögtek, én meg anyámon, amikor ilyen hülyeségeket mondott apámnak, hogy "úgy hugyozik, mint egy qrva" (ülve), hát azon fetrengtem a nevetéstől. Tesómmal a szüleinkkel kapcsolatos történeteken nevettünk néha-néha.
Viszont anyukám öccsével és családjával rengeteget nevettem, egy hét alatt bepótoltam náluk 365 napnyi röhögést. Általában az volt a téma, hogy kinek milyen hosszú a p1na szőre, kinek milyen büdös a s3gge, de ahogy előadják... zseniális😂😂😂
2022. aug. 30. 07:41
3/12 anonim válasza:
Elmemntünk a kártyajóshoz majd kijöttünk és röhögtünk, utána a tenyérjóshoz mentünk be és mikor kijöttünk megintcsak röhögtünk meglátogattuk a gömbjóst is és mikor kijöttünk szakadtunk a röhögéstől.
Majd konstatáltuk, hogy ma is jó sokat nevettünk.
2022. aug. 30. 07:51
4/12 anonim válasza:
A gyerekekkel a közös játék alatt, vagy a gyerekszáj cukiságain. A párommal közös élményeken, napi történéseken, a gyereknevelés nehézségein.
2022. aug. 30. 07:59
5/12 anonim válasza:
Változó, mikor mi adódik.
2022. aug. 30. 10:31
6/12 anonim válasza:
Az igen 2es, primitív barom.
2022. aug. 30. 10:37
7/12 anonim válasza:
Szerintem minden nap. Általában vagy a gyerek valami hülyeségén, vagy én találok ki valami viccet.
2022. aug. 30. 11:33
8/12 anonim válasza:
Min? Szerintem ez is egy robot vagy földönkívüli kérdése.
2022. aug. 30. 11:53
9/12 anonim válasza:
#2 wtf mi a f@sz xddd
Ezek mind-mind nagyon viccesek
2022. aug. 30. 11:56
10/12 anonim válasza:
Általában elég keveset nevetünk (röhögni meg végkép ritkán szoktunk). Nem szoktunk vicceket mesélni egymásnak, nem figurázunk ki másokat és a hülyeségeket sem találjuk nevetségesnek. Nem jelenti azt, hogy sosem nevetünk. A gyerekek(most már az unokák) játékain, mondásain sokszor elnevessük magunkat, ahogy a kutyusaink bolondozásain is... de olyan "jaj megszakadok a nevetéstől" módon szinte soha....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!