Miért csinálják ezt velem a szüleim ér a rokonaim? Csak szerintem nem normális hogy ennyire rám szolnak mindenért?
9
Ezekből is látszik, hogy kamu.
Bűntudatot és szégyenérzetet generálnak benned. Ez az elnyomók tipikus eszköze. Valójában félnek attól, hogy olyan helyzetbe hozod őket ahol megszégyenülhetnek amiatt amit te teszel és hogy ezt megelőzzék téged szégyenítenek meg, mert ők nem mernek szembenézni a saját szégyenérzetükkel mert könnyebbnek találják, ha téged kontrollálnak.
Miért,mi a baj a nenèm,nene szóval? Náluk valószínűleg így hívják.
Én nènje-t használok,de van olyan rokonom,aki nena(nagynéni)
batya,batyi,bàttya (nagybàcsi).
Ebből messzemenő következtetéseket levonni nem kéne.
Azért, mert egy gyerekre nem tartozik, hogy a nagynénje volt-e randin vagy sem.
Nem vagytok egy szinten, te meg úgy kérdezgetted őt, mintha csak a barátnőd lenne.
Amúgy igen, zavaró, ha egy gyerek minden lében kanál, ráadásul még tudálékoskodik is. Ez nem való egy gyereknek. Majd ha megnő annyira, hogy komolyan vehető lesz, akkor kíváncsiskodjon.
Megértem a szüleidet, de ezen nem kell megsértődni, csak gyerekként nem kell kisfelnőttet játszva lábatlankodni a felnőttek dolgainál.
Nem véletlenül alakult ki ez a mondás, hogy "Ez a felnőttek dolga, gyerek ne szóljon bele!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!