Miért csinálják ezt velem a szüleim ér a rokonaim? Csak szerintem nem normális hogy ennyire rám szolnak mindenért?
Figyelt kérdés
Tehát, kiskoromba egy beszédes kislány voltam, szerettem viccelodni hulyulni, és ami fontos hogy nem voltam magamnak való vagy visszahuzodo, a szuleim a rokonság meg folyamatosan rám szólt, pl 8 éves voltam jott hozzánk a neném és mondta hogy holnap megy a férjével randizni, rá pár napra megint jott hozzánk, kérdeztem tole hogy "Na nene voltal a randidon?" Erre elkezdi apám hogy én mit képzelek magamrol miert szemtelenkedek, es mondta a neném hogy "Már miért szemtelenkedett volna, ez egy normális kérdés volt semmi olyan" vagy ha valaki jott hozzánk, ki mentem hogy tudjam ki van nálunk, hogy miujság, erre elkezdik hogy mit keresek én kint direkt meg ilyenek meg hogy teszem magam meg dricsizek. Tegnap pl nagy verekedes volt kint meg ordibálás ki néztem az ablakon es azert is ram szoltak, hogy ne legyek én kint az ablakba meg stb stb. Nos én egy visszahuzodo magamnak való lány lettem, ha valaki jön automatikusan a szobába vagyok inkább ki se megyek, hogy mások elott le égessenek, de most meg pont ezért égetnek le. Hogy én beszari félős vagyok, nem merek senkivel beszelgetni meg ilyenek. Vannak barátaim és ők annyira másak, én meg viccelhetni se viccelhettem ugy senkivel mert mindjárt mert az ordibálás, vagy hogy anyamtol kaptam egy kettőt. És igazából a szar az egeszbe az hogy szinte így nőttem fel ez rögzült belém, és amikor igy tenyleg viccbol viccelnek velem a barátaim én azt néha olyan komolyan tudom venni, meg megsértődök holott ez tényleg normalis vicc volt, csak a szuleim egyszerűen belém rakták ezt az egeszet. Szerintem egyaltalan nem normalis akit művelnek.2022. aug. 28. 14:07
1/20 A kérdező kommentje:
És*
2022. aug. 28. 14:08
2/20 A kérdező kommentje:
Es azt elfelejtetem hogy még fiukkal se beszelgethetem meg ilyenek, es valahogy mostanába ha tetszik is nekem akárki es tobb lenne egy kicsit a dologbol elkap engem egy nagyon fura érzés mintha lelkiismeret furdalásom lenne.
2022. aug. 28. 14:12
3/20 anonim válasza:
Ha nagykorú vagy már, akkor költözz el minél előbb a szülőktől!
6/20 anonim válasza:
Ja, lehet.
De mivel tudod ezt, hogy nem volt helyes, és hogy mennyivel jobb volt, amikor nem ilyen voltál, innentől kezdve csak a Te döntésed.
Nem kell ahhoz ragaszkodnod, hogy elrontottak téged.
7/20 anonim válasza:
Sajnálom kérdező, vannak ilyen emberek. Ha elég nagy vagy akkor menj kollégiumba vagy költözz el, nem fognak megváltozni és mindig piszkálni fognak.
8/20 anonim válasza:
Lépj le minél előbb, amikor csak tudsz! Ha pl iskolaválasztás előtt állsz közepsuli vagy egyetem, minél távolabb keresgélj. A szüleid mérgező szülők. Nem fogják az érveid meghallgatni. Maradj ugyanaz a személy, aki gyermekként voltál. Ne hagyd magad elnyomni, mert később csak rosszabb lesz. Hasonlóképp jártam, mint te, küzdök is vele sokat. 31/F
9/20 anonim válasza:
Lehet, hogy azért, mert ilyen furcsán beszélsz.
Hogy lehet úgy mondatot kezdeni, hogy "Na, néne..."!? Milyen megszólítás az, hogy "néne?" Hát nincs neve?
A másik: mi a franc az a "dricsizek"? Ez nem egy magyar szó, semmit sem jelent.
A többi mondatod is fura, suta. Nem csoda, ha nem akarják, hogy ilyen stílusban beszélj. Próbálj meg normális, emberi stílusban beszélgetni, és akkor biztosan nem lesz semmi bajuk.
10/20 anonim válasza:
Nem veled van a baj, hanem a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!