Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemétség az, hogy lett 1.5...

Szemétség az, hogy lett 1.5 mill. forintunk és az anyám nemtudott 100 at félretenni nekem pedig megigérte?

Figyelt kérdés

mert nemsokár elballagok és fősulira meg albérletre?

maradt belölle 4000kb

és pórszívót meg tankolásra költötte

pedig tudtunk volna spórolni

kivaggyok ideglieg,hogy ennyit nemtudott megtenni nekeem

kérdeztem többször

erre ő perzse ez természetes

nemrég közölte,hogy elfogyott

2010. szept. 24. 18:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Annak idején az anyukám uzsora kölcsönt vett fel, mi éheztünk, hogy vissza fizethessen mindent, eladta a hűtőt, a tv-t, amit csak tudott,mivel apukánk meghalt, azt a pénzt is arra költötte,(3-an vagyun vérszerinti tesók).Kiderült, hogy az apukánk utáni örökséget is eladta áron alul, ami bár nem nagy összeg volt, de mégis.Az én részemet pl tanulásra akartam fordítani, s ő is tudta...Ezekkel nem is lett volna baj, ha elmondja, csak sajnos ezekre nekünk kellett rájönni, amikor este jöttek,hogy zaklassanak minket, anyum meg elment bulizni.Szerecsére segített a családsegítő.

Még mielött valaki megkérdezné, amit leírtam, sajnos nem kamu, ugyanis egy hatalmas botrány lett belöle, legalább egy ügyvéd veszítette el a praxisát.

Sajnálom, hogy ilyen anyud van, de fel a fejjel, suli mellett is lehet dolgozni, mégha nem is olyan egyszerűen.

2010. szept. 24. 22:16
 22/24 anonim ***** válasza:
53%

A sok hozzászólóhoz:

Törvény szerint csak 18 éves koráig köteles a szülő eltartani a gyereket,tovább nem! Tehát nem kötelezi a törvény arra,hogy ezután is gondoskodjon róla és fedezze e továbbtanulását.

A gyerek sem követelheti ezt tőle,ahogy ma sok gyerek elvárja!

De: a törvény nem tiltja,hogy a szülő akár élete végégig is segítse ,vagy akár eltartsa a gyerekét.

A szülő döntése,hogy mit tesz. A legtöbben pedig a saját rovásukra is segítik a gyerekeiket,mert ez a természetes.

A gyereknek pedig ezt méltányolnia kellene,nem pedig többet követelni a szülőtől,mint amit az adni képes!

Ne keverjük össze a kötelességet a saját jószántából adott segítséggel.

2010. szept. 24. 23:04
 23/24 anonim ***** válasza:

Péntek esti provokátor, na akkor mi a szitu?

Mert ez sántít. Porszívó meg benzin másfél misiért?

Na neeeeee.

2010. szept. 24. 23:06
 24/24 anonim ***** válasza:
48%
Az az ember, akinek kötelesség egy gyerek, az nem szülő, az ne vállaljon gyereket (nem muszáj). A kérdező pedig hol is akarta az anyját kizsákmányolni?
2010. szept. 25. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!