De mindig is eléggé szegények voltunk.És tudom,hogy ezek után se lesz pénzünk.
2010. szept. 24. 19:06
13/24 anonim válasza:
Nem igaz, h. a szülő 18 éves köteles eltartani. Le is mondhat a gyerekéről. Amúgy nem kell egy szülőn élősködni, de az NEM szülő, aki azt, mondja, h. 18 éves kora után már álljon a talpára a gyerek, és keresse meg a saját kenyerét. Én anya vagyok, és soha nem tennék ilyet!. Apám azt vágta hozzám 17 éves koromban, h. már csak egy évig eszem a kenyerét. Nem terveztem, h. apám nyakán maradok 50 éves koromig, de ez annyira fájt, h. eljöttem, és azóta sem tartok szoros kapcsolatot vele.
2010. szept. 24. 19:06
14/24 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem lesz? Azért 2-3 év alatt sok minden változhat :) És 100 000 forint annyira nem horribilis összeg, hogy 3 év alatt ne lehessen félretenni ennyit. Még ha csak nyáron dolgoznál akkor is sikerülne ennyit összespórolnod. Nyugi, nem lesz gond :)
2010. szept. 24. 19:07
15/24 anonim válasza:
En vagyok az egyetlen, aki nem erti, hogy milyen nyelven ir a kerdezo? Kb. semmit nem erteni belole es nemcsak a rengeteg helyesirasi hiba miatt, hanem azert, mert semmi kohezio nincs a mondandojaban. Lehet, hogy foiskola helyett az elemit kellene kijarni.
2010. szept. 24. 19:08
16/24 anonim válasza:
Kedves első hozzászóló. Megértem hogy neked meg kell dolgoznod mindenért,de sosem fogom ezt a demagóg felfogást megérteni - ami egyébként reneszánszát éli - hogyha megteheted hogy akár 1-2ezer forinttal segítsd a gyereked jövőjét,miért csesznél ki vele? Mert neked is szar volt,nehogy a gyerekednek jobb legyen,ne a 0-ról kezdje?
Kiakadok ezen a 18 éves koráig KÖTELES eltartani szüvegtől. A gyereket Te vállaltad,hogy lehet úgy beszélni róla mint egy teherről? Ez szánalmas.
Kérdező:
Nos,nem ismerem az anyagi helyzeteteket,de szerintem ha megtehettétek volna,tehetett volna félre a jövődre. Igazad van,de ezzel már nem tudsz mit csinálni.
2010. szept. 24. 19:08
17/24 anonim válasza:
2-3 év múlva azzal a pénzzel kitörölheted a valagad kb. 100ezer forint elmegy két hónap alatt, csak albira meg kajára, utazásra, pedig elég nyomorék helyen lakok, de erre (se) telik. Azért a legtöbb egyetemen van kolesz, én is csak azért lettem albis, mert más lehetőség nem volt. Amúgy megkérdezehetem, hogy kitől és milyen alapon kaptátok a pénzt? 3év alatt pedig amúgyis elszállt volna a pénz.
2010. szept. 24. 19:09
18/24 A kérdező kommentje:
apukámtól
és nemköltöttem volna el.
Beszerettem volna tenni kamatozni
2010. szept. 24. 19:14
19/24 Egyszerű huszonéves válasza:
Hát, igen. Ha csak 2-3 év múlva leszel fősulis addig nagyon leromlhat még a pénz értéke. Lehet hogy majd inkább összegyűjti, és ad moindjuk 130-at. Erről nem beszéltetek?
2010. szept. 24. 19:16
20/24 anonim válasza:
Nekem az sem tiszta,hogy hogy lehet 1.5 milliót porszívóra és tankolásra elkölteni.Neked mit vett belőle vagy mi az a kiadás,ami téged érint és ő finanszírozta belőle? Nem a jövődet,hanem a mostani életedet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!