Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hisztérika vagyok, vagy...

Egy hisztérika vagyok, vagy ez nektek is szarul esett volna?

Figyelt kérdés
Szóval a hétvégén volt a szülinapi bulim, mármint a családi. Anyu még pár hete megkérdezte hogy mit kérek ajándékba. Én évek óta nagyon vágyom egy ilyen függőfotelre, amibe így bele lehet ülni tanulni, olvasni, stb. Még a linket is elküldtem neki hogy milyet szeretnék, meg hogy már spóroltam rá 50.000-et, és ez kicsivel kevesebb mint 110.000-be kerül. Oda is adtam neki az 50.000-et, gondoltam kipótolja, és megveszik, ez lesz a közös ajándék nagyszülőkkel, meg a két nagybátyámékkal. Erre szombaton borítékban visszakaptam az 50 ezrem (tuti hogy az volt, mert pont ilyen címletekben adtam) és mellé még 3 db 20.000-est. És apu még hozzá tett a saját humora szerint nagyon vicces “szerelési kupont”. De nem tudom magamnak megvenni mert ez egy rohadt nagy doboz, autóval kéne elhozni, meg ilyenek. Mindegy, lehet megbeszél a bátyámmal, és megoldjuk. Csak azért picit rosszul esett, hogy nem megvették. Mindegy is, utána tortáztunk. A rendes szülinapomon nem volt se torta se ajándék, mert hogy most lesz. Erre kaptam egy oroszkrém tortát, mikor kiskorom óta nem bírja a gyomrom a tejszínhabot és nem is szeretem. Mindig apu eszi le a sütimről, az étteremben furcsán néznek ha gesztenyepürét kérek tejszínhab nélkül, stb. Kicsit rosszul esett, hogy olyan tortát kaptam, amiből nem tudtam enni. 18L

2022. aug. 17. 17:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
88%
Igen, szarul esett volna. Bár meg is beszélhettétek volna, mire vágysz pontosan, gondolom nem tudtak választani, vagy nem akartak. A tortás rész egyenesen kiakasztó.
2022. aug. 17. 22:26
 32/39 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagy hisztérika, csak nem jó szemszögből nézed a dolgokat.

Szerintem házhoz szállítással is tudsz venni függőfotelt és olyat, olyan színben, amilyenben te akarod!

Tehát sokkal jobb, hogy a hiányzó pénzt kaptad meg rá, mintha választottak volna neked valami fos színűt, aztán most arról írtál volna ki kérdést, hogy milyen xart kaptál és hogy te nem ilyen fazonra gondoltál és hogy nem ezért spóroltál.

A tortánál meg legközelebb közöld előre, hogy milyen ízűt kérsz és akkor nem lesz félreértés.

Én a helyedben vennék magamnak holnap egy csomót a kedvenc sütiből és mind befalnám egyedül! :D

Probléma megoldva!

2022. aug. 17. 22:37
 33/39 anonim ***** válasza:
17%
32! Ne javasolj hülyeségeket. Én egyszer megcsináltam, hányás lett a vége. És nem kis hányás!
2022. aug. 17. 22:44
 34/39 anonim ***** válasza:
76%
33: nem azt írtam, hogy hányásig zabáljon, hanem hogy a kedvenc sütijéből lakjon jól - feltételeztem, hogy neki azért több esze van, mint neked és nem kell külön hangsúlyozni, hogy csak annyit egyen belőle, amennyi jól esik! :D
2022. aug. 17. 22:46
 35/39 anonim ***** válasza:
40%
Kicsit tényleg hiszti.
2022. aug. 17. 23:02
 36/39 anonim ***** válasza:
36%
18 évesen nem tudsz megrendelni egy szaros hintaágyat vagy mi bajod?
2022. aug. 18. 03:45
 37/39 anonim ***** válasza:
85%

Megértelek, én is mindig így kaptam a szülinapi ajándékaimat. Megkéárdezi, mit szeretnék, aztán kapok egy borítékod "vedd meg magadnak" szöveggel. Persze, általában semmire se volt anyámnak ideje, ami neki nem volt fontos, és mennyivel egyszerűbb és időtakarékosabb fogni egy sima borítékot, és beletenni a pénzt, mint vesződni azzal, hogy elmenjen, megvegye, vagy esetedben megrendeljék, átvegyék, esetleg becsomagolják. Jó az úgy, örüljél!

A torta meg minősíthetetlen. Torta, örüljél...biztos a többség szereti (ilyenre is tudnék személyes példát), az hogy pont Te nem, hát istenem...

2022. aug. 18. 06:41
 38/39 anonim ***** válasza:
29%

Igen, hisztérika vagy.

Röviden. Megkaptad a fotelt!, csak házhoz kell szállíttatnod, és segítséggel összeszerelni.

Tudod, ez a felnőtt élet, nem az, hogy minden készen kapsz :)

A torta része gáz, a többi nem.

2022. aug. 18. 07:25
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Kissé túlreagálod a helyzetet. Kevesen kapnak szülinapjukra csakúgy 60 ezer forintot. Pláne, hogy még utalványt is kaptál mellé.

A terméket pedig online is megtudod rendelni, ha megkéred a futárt be is viszi a háza. Ha pedig megkéred a családtagjaidat, hogy segítsenek összeszerelni, nem hinném, hogy elhtasítanák a kérésed.

Hidd el, sok Veled egykorú örülne Neki, ha csak ennyi problémája lenne.

2022. dec. 30. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!