Egy hisztérika vagyok, vagy ez nektek is szarul esett volna?
Nem vagy hisztérika, csak nem jó szemszögből nézed a dolgokat.
Szerintem házhoz szállítással is tudsz venni függőfotelt és olyat, olyan színben, amilyenben te akarod!
Tehát sokkal jobb, hogy a hiányzó pénzt kaptad meg rá, mintha választottak volna neked valami fos színűt, aztán most arról írtál volna ki kérdést, hogy milyen xart kaptál és hogy te nem ilyen fazonra gondoltál és hogy nem ezért spóroltál.
A tortánál meg legközelebb közöld előre, hogy milyen ízűt kérsz és akkor nem lesz félreértés.
Én a helyedben vennék magamnak holnap egy csomót a kedvenc sütiből és mind befalnám egyedül! :D
Probléma megoldva!
Megértelek, én is mindig így kaptam a szülinapi ajándékaimat. Megkéárdezi, mit szeretnék, aztán kapok egy borítékod "vedd meg magadnak" szöveggel. Persze, általában semmire se volt anyámnak ideje, ami neki nem volt fontos, és mennyivel egyszerűbb és időtakarékosabb fogni egy sima borítékot, és beletenni a pénzt, mint vesződni azzal, hogy elmenjen, megvegye, vagy esetedben megrendeljék, átvegyék, esetleg becsomagolják. Jó az úgy, örüljél!
A torta meg minősíthetetlen. Torta, örüljél...biztos a többség szereti (ilyenre is tudnék személyes példát), az hogy pont Te nem, hát istenem...
Igen, hisztérika vagy.
Röviden. Megkaptad a fotelt!, csak házhoz kell szállíttatnod, és segítséggel összeszerelni.
Tudod, ez a felnőtt élet, nem az, hogy minden készen kapsz :)
A torta része gáz, a többi nem.
Kissé túlreagálod a helyzetet. Kevesen kapnak szülinapjukra csakúgy 60 ezer forintot. Pláne, hogy még utalványt is kaptál mellé.
A terméket pedig online is megtudod rendelni, ha megkéred a futárt be is viszi a háza. Ha pedig megkéred a családtagjaidat, hogy segítsenek összeszerelni, nem hinném, hogy elhtasítanák a kérésed.
Hidd el, sok Veled egykorú örülne Neki, ha csak ennyi problémája lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!