Egy hisztérika vagyok, vagy ez nektek is szarul esett volna?
Kedves kérdező. Ahogy előttem többen is írták én is bosszús lennék kicsit.
Volt nekem is több olyan év amikor a tortán (is) ment a vita, mert én nem eszem édességet mégis kaptam. Ezzel nincs gond mert a vendégek örültek (egy ideje én sütök minden szülinapra, még a sajatomra is amikor vendégek jönnek) de folyton tukmáltak, hogy egyek belőle. Valami ilyet érezhetsz te is a tejszínhabos édesség miatt ami borzalmas. De ezt le kell nyelni. Nekem is vagy 3 év után értették csak meg. Az ajándékod pedig…. Oké hogy te is meg tudod venni, de miért lett volna nehéz az a 3 kattintás? Én csak akkor kapok pénzt ajándékba ha tudják hogy gyűjtök valamire. Szerintem beszéld meg ezt otthon a családoddal, hogy neked ez igenis rosszul esett. Mert nem csak az ajándék az érték, hanem azaz idő amit az ajándékozó ráfordított a beszerzésre-kiválasztásra. Hiszen akkor is az ajándékozottra, rád gondolt.
Kicsit igazad van. Nálunk otthon a feleségem nagyon készült minden ajándékozásra. Nem követne el ilyen hibát, igaz ha felé nem teljesül valami megfelelően, hisztériás rohamot kap.
Figyelmen kívül hagytak úgy érzem. Nem volt szép TŐLÜK, de bocsánatos bűn.
Olvasom, olvasom, közben arra gondolok, hogy a kis 14 éves kislánynak nem tetszik a szülinapipartija. Majd kikerekedik a szemem: 18 éves vagy. Te jó ég!! 18 évesen ennyire visszamaradott vagy gyerek vagy?? Miért baj, hogy pénzt kaptad meg? Így legalább olyat veszel amit szeretnél? 18 évesen miért nem tudod kinyitni a szád, hogy- Utálom az oroszkrém tortát!
Le vagyok döbbenve, hogy lehet valaki ennyire gyerekes 18 évesem??( és te már szavazhatsz. szomorú nagyon)
Kérdező. az ajándék részén én nem problémáznék a helyedben, anyukádéknak "kicsit" fura a logikájuk, ennyi. A pénzt odaadták, tehát, ajándék az van, azt nem lehet mondani, hogy nincs.
A torta tényleg bunkóság.
Kedves 24# 18:39!
A meghitt ajándékozás arról szól, hogy meglepetést próbálunk okozni a megajándékozottnak, becsomagoljuk, foglalkozunk vele, gondolunk rá stb.
Ebbe nekem sem fér bele, hogy pénzt adok vagy (határeset de ez már jobb) vásárlási utalványt. Az se fér bele, hogy olyan sütit tálalok amit nem szeret a megajándékozott.
Amiről itt szó van, konkrétan túl akartak lenni az "ügyön" valahogy.... Elhiszem, hogy ez nem esett jól a kerdezőnek.
Úgy tűnik nekem te hideg vagy mint a jég és kicsit vagy nagyon felszínes is vagy. Mindebből pedig eljutni a szavazójogig, hát furcsa következtetés
A tortás rész nekem is szarul esett volna.
Nekem a tavalyi szülinapomon annyival le volt tudva, hogy rendeljek desszertet egy étteremben,ahol éppen ettünk. Az se volt egy jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!