Kinek van igaza? Tényleg én vagyok a hisztérika?
18 éves lány vagyok, itthon élek félig, anyával meg apával. Volt egy barátnőm,( mármint nem párkapcsolati barátnőm) és több mint 10 éve barátok voltunk, mikor nagyon csúnyán átvert, teljesen megalázott, abszolút nem gondoltam volna. És most külön költözünk, átmegy egy másik iskolába egy másik városba. Viszont apa meg elviszi a cuccát, mert az ő szülei "nem tudják". Én teljesen kiakadtam, hogy miért segíti még mindig, mikor beleszúrná a hátamba a kést, ha neki azzal egy kicsivel is jobb lenne. Erre ő leosztott, hogy az az ő dolga, meg miért ne vinné amúgyis nekem mi bajom van vele. Elég messze van, szóval egy teljes nap lenne, hogy elvigye, behurcolja természetesen ő, meg visszajöjjön. Ja és azzal, hogy elmegy szintén bennehagyott a sz..rban, de ez őt nem zavarja. Én az elején szépen megkértem, hogy ne mert rosszul esik, és erre de :D
Jöhet hideg is meg meleg is már nem számít
Igazából nem "csak" személyes ügy, azóta egyedül lakok az albérletben, amiből szó nélkül kiköltözött és így egyedül kellett mindent elintéznem, és ha szólt volna akkor nem kellett volna 3 hónapig a teljes bérletidíjat és rezsit fizetni. De mikor ezt felhoztam neki én voltam a bunkó, hogy még ezt sem tudom megérteni. Mert éppen az én barátommal járt vacsorázni, ezért nem volt ideje szólni, hogy elköltözik.
De ettől függetlenül lehet igazatok van.
Sejtettem, hogy pasi ügy. Könnyű ám mindent a harmadik félre kenni, lehet, nem is teljesen ártatlan, de azért ehhez a barátod is kellett. Ha a ti kapcsolatotokban amúgy minden rendben volt, és a fiú teljes szívéből téged szeretett, akkor azt nincs az a szirén, aki elcsábítsa.
Szerintem az is érthető, hogy a csaj elköltözik mellőled, és már ne haragudj, de még anyagias is vagy,mert a nagy szívbéli bánatod mellett azért még a rezsin vagy kiakadva jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!