Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek van igaza? Tényleg én...

Kinek van igaza? Tényleg én vagyok a hisztérika?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, itthon élek félig, anyával meg apával. Volt egy barátnőm,( mármint nem párkapcsolati barátnőm) és több mint 10 éve barátok voltunk, mikor nagyon csúnyán átvert, teljesen megalázott, abszolút nem gondoltam volna. És most külön költözünk, átmegy egy másik iskolába egy másik városba. Viszont apa meg elviszi a cuccát, mert az ő szülei "nem tudják". Én teljesen kiakadtam, hogy miért segíti még mindig, mikor beleszúrná a hátamba a kést, ha neki azzal egy kicsivel is jobb lenne. Erre ő leosztott, hogy az az ő dolga, meg miért ne vinné amúgyis nekem mi bajom van vele. Elég messze van, szóval egy teljes nap lenne, hogy elvigye, behurcolja természetesen ő, meg visszajöjjön. Ja és azzal, hogy elmegy szintén bennehagyott a sz..rban, de ez őt nem zavarja. Én az elején szépen megkértem, hogy ne mert rosszul esik, és erre de :D

Jöhet hideg is meg meleg is már nem számít

2015. aug. 26. 20:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem könnyű helyzet, és én tényleg baromira sajnállak, tuti, hogy azért nem szólt a "barátnőd", mert hipphopp összejött a barátoddal, és nem akarta, hogy alá tudj rakni bárhogy is, amíg ő ott lakik... érted, hogy pl felgyújtsd a haját álmában, vagy mittudomén :D

biztos letéptem volna a fél arcát, amint ez kiderül, mert irtó megalázó helyzet.

viszont... gondolom a családjaitok is jóban vannak, és ezért édesapád nem akart belefolyni ebbe a lányos vitába, inkább letudja szépen, és csikicsoki. tényleg nem lett volna családapához, férfihoz méltó cselekedet, hogy nem segít... neki ez úgymond egy a sokból...

ne búsulj, örülj, hogy nagyvonalú lehettél, és neki kell szégyellnie magát ;) kitartás! :)

2015. aug. 26. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem neked van igazad, és egyáltalán nem hisztériázol.

azért az elég egyértelműen kiderül a történetből, hogy vagy viszonya van már apukádnak a lánnyal, vagy lesz. egyébként nem csinálná ezt apukád. sajnálom.

2015. aug. 26. 22:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy hisztérika, jogos az elvárás a legközelebbi rokonaidat illetően, hogy ha téged bántott valaki, akkor azzal ne legyenek már jófejek.

Sajnos az én családom is ilyen, mint itt a hozzászólók többsége, hogy "nem engem bántott, miért kéne őt utálnom?" Csak az a fura nekem, amikor engem meg leárulóznak (már a családom), ha nem utálom látványosan azt, aki őket bántotta.

Ha apádnak nincs is viszonya a barátnőddel, azért az igen valószínű, hogy azért még imponálni akar a "fiatal pipinek". És ez szerintem sem rokonszenves hozzáállás.

2015. aug. 27. 12:50
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2015. aug. 27. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!