Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám azon hisztérikázik h...

Iskolások kérdése:

Anyám azon hisztérikázik h nem jelölöm vissza facen . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pls sos nagyon idegesít !!! Előre is köszönöm szépen 😊
2014. dec. 30. 23:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez az igazi családi élet...
2014. dec. 30. 23:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? Mondjuk megteheted, hogy visszajelölöd és a probléma megoldva. Ha pedig nem akarod, hogy bizonyos dolgokat lásson, akkor pedig állítsd be.
2014. dec. 30. 23:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, nem akarod, hogy lássa a dolgaid.

Nyugodtan jelöld vissza.

Utána jobbra fent rákattintasz a kis lakatocskára. Ott lesz olyan, hogy "ki láthatja a dolgaim". Ott rákérdez, hogy ki lássa a bejegyzéseidet. Általában alapból az van ott, hogy ismerősök, de ha arra rákattintasz, lesz olyan, hogy "egyéni". Ott anyudat be tudod tenni azok közé, akiket nem szeretnél, ha látnák a dolgaid. Én is mindig ezt szoktam csinálni azokkal, akikkel udvariasságból nem tehetem meg, hogy nem jelölöm vissza őket, viszont nem szívesen kötném az orrukra a FB-s tevékenykedéseimet.

A fényképeidnél ugyanezt megcsinálhatod. Akár albumonként, akár fényképenként be tudod állítani utólag is, hogy ki lássa illetve ne lássa. Rámész a saját oldaladon a fényképekre, és minden albumon találsz jobbra lent egy kis ikont, ahol be tudod állítani, hogy az adott albumot ki lássa. Az idővonalra feltöltött fényképeknél egyenként tudod beállítani. Megnyitod a fényképet, rákattintasz a szerkesztésre, és a "szerkesztés befejezése" gombtól balra van egy kis földgömb, azzal tudod szerkeszteni a láthatóságot.

2014. dec. 30. 23:24
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

#6-ost kiegészítem: Bármilyen egyedi csoportot létre tudsz hozni, és ők csak a nekik címzett posztokat látják.

Haverokat belerakod egy másik csoportba, és ők meg azt látják rólad :)

Még mindig én :)

44N

2014. dec. 30. 23:33
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Irigylem anyád problémáit.
2014. dec. 30. 23:41
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
És miért nem jelölöd vissza? Jaa... sejtem! De Te még nem láttál olyan profilt, hogy "Dzsenikeee vagyok jelizz"? Hozz létre egy ilyet és ott nyugodtan kurvulhatsz anélkül, hogy anyukád látná! :D
2014. dec. 30. 23:44
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Az igen! Mik vannak kérem szépen! :D
2014. dec. 30. 23:47
 8/12 anonim válasza:
83%
Mert igy megváltoztatná a jővőt azzal h nem fog el és nem leszek az ellenállás része
2014. dec. 30. 23:47
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Jelöld vissza s kész
2014. dec. 30. 23:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Most erről a South Park- Frászbook jutott az eszembe.
2014. dec. 31. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!