Anyám azon hisztérikázik h nem jelölöm vissza facen . Mit tegyek?
Gondolom, nem akarod, hogy lássa a dolgaid.
Nyugodtan jelöld vissza.
Utána jobbra fent rákattintasz a kis lakatocskára. Ott lesz olyan, hogy "ki láthatja a dolgaim". Ott rákérdez, hogy ki lássa a bejegyzéseidet. Általában alapból az van ott, hogy ismerősök, de ha arra rákattintasz, lesz olyan, hogy "egyéni". Ott anyudat be tudod tenni azok közé, akiket nem szeretnél, ha látnák a dolgaid. Én is mindig ezt szoktam csinálni azokkal, akikkel udvariasságból nem tehetem meg, hogy nem jelölöm vissza őket, viszont nem szívesen kötném az orrukra a FB-s tevékenykedéseimet.
A fényképeidnél ugyanezt megcsinálhatod. Akár albumonként, akár fényképenként be tudod állítani utólag is, hogy ki lássa illetve ne lássa. Rámész a saját oldaladon a fényképekre, és minden albumon találsz jobbra lent egy kis ikont, ahol be tudod állítani, hogy az adott albumot ki lássa. Az idővonalra feltöltött fényképeknél egyenként tudod beállítani. Megnyitod a fényképet, rákattintasz a szerkesztésre, és a "szerkesztés befejezése" gombtól balra van egy kis földgömb, azzal tudod szerkeszteni a láthatóságot.
#6-ost kiegészítem: Bármilyen egyedi csoportot létre tudsz hozni, és ők csak a nekik címzett posztokat látják.
Haverokat belerakod egy másik csoportba, és ők meg azt látják rólad :)
Még mindig én :)
44N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!