A feleségem szerint nem kéne olyan gyerekre pénzt költenem, aki nem az unokám. Igaza van?
Az első feleségem korábbi kapcsolatából származó lányát 4 éves korától én neveltem fel. Már neki is van egy kisfia, akit amúgy imádok, és a gyerek is engem. Jelenleg a második feleségemmel élek, de a nevelt lányommal is szoktam beszélni, ugyanúgy veszek játékokat, édességet, ruhákat a kisfiának. A feleségem viszont nem nézi jó szemmel hogy a közös kasszából egy olyan gyerekre költök aki nem is az igazi unokám, már többször megkért hogy ne vegyek semmit a kisfiúnak. Azt mondja, ha a saját unokámra költenék azt megértené, de ezt pazarlásnak tartja, és azt mondja csak kihasznál a nevelt lányom a gyerekem keresztül.
Igaza van, és nem kéne vennem semmit a kisfiúnak?
Akkor felteszem a kérdést: a saját lányoddal milyen a kapcsolatod?
Idősebb vagy fiatalabb a mostohánál? Ugyanabból a házasságból származik - tehát féltestvérek a másik lánnyal -, vagy ők idegenek?
És a legfőbb: a "saját" lányod mit szól ehhez a helyzethez? Mert maximum ő lehetne az egyetlen, aki mondhatná, hogy zavarja, ha a másikkal többet törődsz.
Eléggé abszurd feltételezés, hogy 4 éves kora óta neveltél egy gyereket, nyilván gyerek-szülő kapcsolatotok van, és akkor azért, mert az anyjától elváltál, szakadjon meg ez is, mert vérség tekintetében semmi közötök egymáshoz. Felneveltette veled a gyerekét egy másik nő? Édes Istenem, Te vállaltad! Még a múltadra is féltékeny és irigy? Mi ez a nagy vér-imádat? Akkor maradt volna ő is a gyerekei apjával, mert az az unokák igazi nagyapja!
Ez eddig nem volt probléma? Eddig nem adott hangot annak, hogy pazarlás? Ennyire sajnálja azt a pénzt, mikor ő meg a közös kasszából ugyanúgy költekezik?
Hogy lehet egy mozaikcsaládos ember ennyire irigy, pláne , hogy neki is van csomagja?
nincs igaza. a jelenlegi feleséged egy irigy alak
milyen rosszul lenne ha a szegényeknek adakoznál
A hárpia feleséged nem szeret önmagán kívül senkit, ezt jobb ha tudod. A fajtája ilyen.
Mond meg a vénasszonynak hogy oké, mától külön kassza, mert te egy idegen(az ő) gyerekére, unokájára egy fillért nem fogsz pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!