Tudom hogy otthon nem nagyon kedvelnek, de ezt miért kell csinálniuk?
Páran nehezen hiszik majd el, de azért van, mert lány vagy, anyud párja pedig szélsőségesen konzervatív.
Megoldást sokan írtak, gxüjts, költözz mielőbb, stb. A "szolgáltatások" megtagadását gondold viszont át: ha tényleg ekkora tulok anyud pasija, lehet eljár a keze.
Ez van. Nálunk is ez volt, leléptem 22 évesen.
Évi 2x hazamegyek, néhányszor írok nekik, de ennyi a kontakt velük.
Esetleg ha zavar, hogy leugatnak, akkor - ha már szeretsz is olvasni - javaslom, tudj meg minél többet a jó öreg asszertív kommunikációról! Aztán dolgozz előre, alkosd meg az érvrendszeredet, hass a legmélyebb érzelmeikre, korbácsold fel az empátiát! Akár mutass utat nekik, hogy emberek között milyen felülmúlhatatlanul normális módja a szeretet oda-vissza kimutatásának többek közt az is, hogy kisebb-nagyobb szolgálatokkal és ajándékokkal kedveskedünk egymásnak! Egy jól működő családban nem törvényszerű egy pillanatig se, hogy az anya főz. Akkor sem, ha egyébként marhára mindig ő főz, mert a nyomába se ér semmi, amit a többiek ügyeskednének. Tudatában van a helyzetnek mindenki, és folyamatosan, padlógázzal hálásak neki, hogy a két kezével olyan felbecsülhetetlen csodákkal aranyozza be minden egyes napjukat. Ez áldás, és sehol nem természetes vagy normális, hanem valami egészen nagy, valójában mérhetetlen. Miközben a legnagyobb természetességgel ad.
Arra akartam volna valahogy szerencsésebben kilyukadni, hogy az nem baj, hogy belül ami van, azt tovább viszed a majdani családodba. Csak tényleg óvakodj attól, hogy kicsit is hasonló emberek vegyenek körül valaha is! Hozzád hasonló embert kellene találj majd, akivel könnyen dolgoztok majd azon, hogy gyermekeitek is mindig tudatában legyenek, mekkora csodák veszik őket körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!