Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg a családomma...

Hogy értessem meg a családommal, hogy a páromnak nem csak alibi vagyok, hogy "ne derüljön ki, hogy meleg"? 20l

Figyelt kérdés

Külön élek a párommal és két közös baráttal, akik szintén egy párt alkotnak.

Ami azt illeti sosem jöttek be a tipikusan nagyon férfias férfiak, és emiatt pont nem volt rám jellemző az, hogy otthon fiúkról áradozzak, mert többnyire nem volt olyan személy a környezetemben, aki tetszett volna. Egy időben leszbikusnak hittek, de jelentem, ez már nem aktuális. :D Persze voltak kapcsolataim tizenévesen, de nem mondanám hú de komolynak, elvétett próbálkozások, többnyire nem is volt annyira komoly, hogy be legyen mutatva. A mostani páromon kívül csak egy valakit mutattam be.

Na igen, a párom nem szimpatikus a szüleimnek. Holott velem egyidős, teljesen normális életet él, semmi gond nincs a kapcsolatunkban. Viszont a szüleim korosztályának, ezáltal a családtagjaim nagyobb részének melegnek tűnik, és a családom nagyobb része homofób egyébként is. Szóval mindig megkapom, hogy hagyjam már el a párom, nem látom, hogy "bzi" és csak azért kellek, hogy rejtegesse ezt, meg amúgy is milyen undorító egy személy, stb.

Azt a következtetést, hogy meleg abból vonták le, hogy néha sminkel (nem ilyen drag queen jellegűen, inkább sötétebb neutrálisabb színek, kontúrok), figyel a bőrápolásra, hobbi és sport jellegűen rúdtáncol, meg ritkán visel crop topot, vagy körömlakkot. Ez egyébként közösségi oldalakról tűnt fel nekik, tehát azért a "konzervatívabbaknak" is elfogadható volt a nagy bemutatkozó. És tényleg, addig nem is volt gond, amíg valaki meg nem kereste instán és körbe nem mutogatta a családban. Addig halál szimpi fickónak találták.

Most meg minden családi összejövetelen hallgatom, hogy hagyjam már el a párom, mert szerintük meleg. Az meg külön komikus, hogy h a párommal megyek, és mondjuk kimegy a mosdóba, akkor már ott sugdolóznak nekem, hogy nézzem már milyen "nőiesen" megy, meg ilyenek.

A családdal csak nem akarom megszakítani a kapcsolatot, mert egyébként nem rossz arcok, de ez a kötözködés nagyon irritáló, főleg mindenki részéről, a ritkán látott unokatesókat és a nyolcvanéves mamát leszámítva. Azt kéne elérni, hogy akadjanak le arról a témáról, hogy én valami alibi-barátnő vagyok.

Azt meg már meg sem említem, amikor azt hallgatom, hogy az exem, akit be is mutattam mennyivel jobb volt, miért nem veszem fel vele újra a kapcsolatot.

A párommal sem szándékozom szakítani, teljesen jól működik a kapcsolatunk, engem nem zavarnak a szüleim és családom szerint furcsa dolgai, sőt... Az meg azért három év alatt csak feltűnt volna, ha meleg lenne. :D Mármint na, értitek. :D

Szóval mit tegyek, hogy a family leálljon a rögeszméinek a traktálásával?

2022. aug. 8. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem csinálnék. Hallgatnám amit mondanak, 0 reakcióval. A pasid, ha nem is meleg, de tuti biszex. Ez ha téged nem zavar, akkor jó, ám nekik feltünik. Minnél kevesebb a reakciód a beszólásaira, annál hamarabb abbahagyják. Az is egy opció,hogy megkéred őket, hogy a hátad mögött beszéljenek ki titeket, mert ez téged nagyon zavar. Ha véletlenül meghallja a párod amit mondanak róla, az sem baj, hisz vállalja akkor azt aki. A szélsőséges stílus, szélsőséges reakciót vált ki az átlag polgárból. Már nagyfiú, ezt tudnia kell.
2023. ápr. 25. 13:49
 62/75 anonim ***** válasza:
82%

10:

"milyen családi életet akartok élni.

Ha a barátod ettől húzódozik, akkor jelentem, a szüleid megérzése jó volt."

50-es nő vagyok, nem akarok családi életet élni, húzodozok ettől, és nem vagyok meleg férfi.:))

2023. ápr. 25. 16:57
 63/75 anonim ***** válasza:

14: Hány éves vagy?

Hosszú a hajad?

Pesti vagy?

2023. ápr. 25. 16:59
 64/75 anonim ***** válasza:
35%

" Azt a következtetést, hogy meleg abból vonták le, hogy néha sminkel (nem ilyen drag queen jellegűen, inkább sötétebb neutrálisabb színek, kontúrok), figyel a bőrápolásra, hobbi és sport jellegűen rúdtáncol, meg ritkán visel crop topot, vagy körömlakkot."

Menjél már a hülyeségeddel! :D

2023. okt. 3. 16:52
 65/75 anonim ***** válasza:
45%

"18 éves kora óta teljesen önellátó, még ha nem lenne toleráns a családja, akkor se lenne semmi negatív megélhetési vonzata annak, ha azt mondja, hogy meleg, mert nem függ a családjától, ergo nem kerülne olyan helyzetben, hogy utcára kerül. "

Pénzért foglalkozik meleg férfiakkal. Onnan az anyagi függetlenség.

Utána jössz csak te kérdező. Tényleg ilyen életre vágysz?

2023. okt. 3. 20:37
 66/75 anonim ***** válasza:
80%

Nem olvastam el az összes választ, de...

Sajnos azzal nem tudsz mit csinálni, hogy mit gondol a családod, a magyarok nagy része, főleg a férfiak, homofób (bár elég muris hogy miért tartanak tőlük annyira, amikor pont hogy több csajt hagynak így a többinek...) Szóval hiába is próbálkoznál észérvekkel, betteg egy jól szituált(nak kinéző) egyénről sose gondolnák, hogy az meg csőbzi. Ritkítsd a kapcsolatot.

Ha olyan körökben mozogtok, mint pl én is (goth, metál) senki nem csodálkozik az öltözködésén. Egy csomó zenész festi a körmét feketére, meg visel színpadi sminket, de van amelyik a hétköznapokban is. Ilyesformán ez nekem nem határozza meg valaki szexualitását, sőt vonzó is tud lenni.

A rúdtánc tipikusan olyan... sport? hobbi? amit azért kötünk a nőkhöz, mert mindenkinek a sztriptízbárok ugranak be elsőnek, ahol nyilván nők egy stilizált fallosz körül tekeregnek. Valójában egyik nemnél sincs semmi értelme, hogy egy rúd körül ugrabugráljunk, csak valamelyik ponton bejött, és ki lett nevezve egy külön dolognak. Én nem értem a nagy felhajtást körülötte, de ez már mindenkinek a saját igényeire van szabva.

Az unokatesóm pasija, aki se nem sminkelt, se nem táncolt, se nem öltözött furán, és imádta a család, 5 év kapcsolat és együttélés után találta ki, hogy márpedig meleg. Na bumm. Ennyit arról, hogy kiről látszik messziről.

2023. okt. 4. 11:57
 67/75 anonim ***** válasza:
4%

"sosem jöttek be a tipikusan nagyon férfias férfiak, és emiatt pont nem volt rám jellemző az, hogy otthon fiúkról áradozzak, mert többnyire nem volt olyan személy a környezetemben, aki tetszett volna"

tehát a környezetedbn mindig csak kimondottan férfias férfiak voltak. mesélj még, hol nincs más, csak ilyen...

2023. okt. 4. 13:23
 68/75 anonim ***** válasza:
37%

Szex közben próbáld ki, mennyire érzékeny a feneke. Kend be síkosítóval a segglyukát, simogassad az ujjaiddal és szépen finoman csúsztasd be az ujjadat.

Na, akkor fogod érezni a "melegségét", amikor elkezd kéjesen nyögni és keverni a popsijával.

2023. okt. 4. 18:40
 69/75 anonim ***** válasza:
49%
Akkor jön meg az eszed, amikor haza hoz valamilyen betegséget!
2023. okt. 4. 18:42
 70/75 anonim ***** válasza:
73%
68: Az megvan, hogy a Kérdező lány? Tehát ha ez történne, attól a fiú még heteró lenne.
2023. okt. 4. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!