Hogy értessem meg a családommal, hogy a páromnak nem csak alibi vagyok, hogy "ne derüljön ki, hogy meleg"? 20l
Külön élek a párommal és két közös baráttal, akik szintén egy párt alkotnak.
Ami azt illeti sosem jöttek be a tipikusan nagyon férfias férfiak, és emiatt pont nem volt rám jellemző az, hogy otthon fiúkról áradozzak, mert többnyire nem volt olyan személy a környezetemben, aki tetszett volna. Egy időben leszbikusnak hittek, de jelentem, ez már nem aktuális. :D Persze voltak kapcsolataim tizenévesen, de nem mondanám hú de komolynak, elvétett próbálkozások, többnyire nem is volt annyira komoly, hogy be legyen mutatva. A mostani páromon kívül csak egy valakit mutattam be.
Na igen, a párom nem szimpatikus a szüleimnek. Holott velem egyidős, teljesen normális életet él, semmi gond nincs a kapcsolatunkban. Viszont a szüleim korosztályának, ezáltal a családtagjaim nagyobb részének melegnek tűnik, és a családom nagyobb része homofób egyébként is. Szóval mindig megkapom, hogy hagyjam már el a párom, nem látom, hogy "bzi" és csak azért kellek, hogy rejtegesse ezt, meg amúgy is milyen undorító egy személy, stb.
Azt a következtetést, hogy meleg abból vonták le, hogy néha sminkel (nem ilyen drag queen jellegűen, inkább sötétebb neutrálisabb színek, kontúrok), figyel a bőrápolásra, hobbi és sport jellegűen rúdtáncol, meg ritkán visel crop topot, vagy körömlakkot. Ez egyébként közösségi oldalakról tűnt fel nekik, tehát azért a "konzervatívabbaknak" is elfogadható volt a nagy bemutatkozó. És tényleg, addig nem is volt gond, amíg valaki meg nem kereste instán és körbe nem mutogatta a családban. Addig halál szimpi fickónak találták.
Most meg minden családi összejövetelen hallgatom, hogy hagyjam már el a párom, mert szerintük meleg. Az meg külön komikus, hogy h a párommal megyek, és mondjuk kimegy a mosdóba, akkor már ott sugdolóznak nekem, hogy nézzem már milyen "nőiesen" megy, meg ilyenek.
A családdal csak nem akarom megszakítani a kapcsolatot, mert egyébként nem rossz arcok, de ez a kötözködés nagyon irritáló, főleg mindenki részéről, a ritkán látott unokatesókat és a nyolcvanéves mamát leszámítva. Azt kéne elérni, hogy akadjanak le arról a témáról, hogy én valami alibi-barátnő vagyok.
Azt meg már meg sem említem, amikor azt hallgatom, hogy az exem, akit be is mutattam mennyivel jobb volt, miért nem veszem fel vele újra a kapcsolatot.
A párommal sem szándékozom szakítani, teljesen jól működik a kapcsolatunk, engem nem zavarnak a szüleim és családom szerint furcsa dolgai, sőt... Az meg azért három év alatt csak feltűnt volna, ha meleg lenne. :D Mármint na, értitek. :D
Szóval mit tegyek, hogy a family leálljon a rögeszméinek a traktálásával?
"12Tegyük fel, hogy én tévedek. Mire mennek a folyamatos lebeszéléssel? Már azon kívül, hogy felbosszantanak."
Nem feltétlenül, elbeszélés akarnak róla, hanem megertetni, hogy nem hetero a párod. Nyilván sokáig el lehet játszani egy ilyen kapcsolatban, de komolyan tervezni vele nem kellene. Ha ezt megerted és tudatod velük is, valószínűleg abba is fogják majd hagyni a piszkalodast
#21 Én teljesen tisztában vagyok vele, hogy ő is biszex. Csak nem gondolom, hogy ez a családomra tartozna egy olyan ember esetében, akihez annyi közük van, hogy velem van együtt, ebből adódóan pedig teljesen irreleváns, mivel nincs se második férfi, se második nő a kapcsolatban semelyikünk részéről. Az ő családjának sincs az orrára kötve, hogy én biszex vagyok, mert irreleváns.
Miért ne lehetne komolyan tervezni? Teljesen átlagos kapcsolatról beszélünk, még a kisebb viták is ritkák. Egy teljesen átlagos kapcsolattal nem lehet tervezni, csak mert valamelyik félnek van egy átlaghoz képest szokatlan stílusa?
Na de akkor nem igazán tévednek a rokonaid, ha biszex.
Közölni kell velük, hogy a pasim biszex, én is az vagyok, viszont szeretjük egymást. Lehet leszállni a témáról.
Azért te sem vagy semmi... Tudod hogy állnak a barátodhoz, mégis elmentek ezekre a találkozókra, indokot adva a rokonoknak, hogy ki beszéljék őt. Minek?
Egyébként ha erről kezdenek beszélni, válts témát. Vagy kérdezz vissza, hogy azért mondogatják, mert coming outolni akarnak, de nem mernek?
Ha mindketten biszexek vagytok, akkor ez a tökéletes felállás!
Te megtalálod a "pasidban" a nőt, az meg benned a férfit, amikor éppen arra gerjedtek.
Egyikőtök családja sem kritizálhatja a gyerekük/rokonuk választását, mert egy cipőben járnak és annyi!
Abban viszont tökéletesen egyetértek a 23-al, hogy már régen meg kellett volna mondani mindkét családnak és akkor nem lenne miről tippelgetni.
Minden csoda 3 napig tart!
"21 Én teljesen tisztában vagyok vele, hogy ő is biszex. "
Akkor mi a kerdes? A családodnak ezek szerint igaza van.
#28 Hát nem az, hogy igazuk van-e... :D Az meg más kérdés, hogy nincs igazuk, mert nem meleg. :D
Hanem az, hogy hogyan állítsam le őket arról, hogy a szakítással traktáljanak.
Eddig nem ez volt a kérdés, ne ferdítsd!
"... hogyan állítsam le őket arról, hogy a szakítással traktáljanak."
Úgy, ahogy a 23-as írta, nincs ezen mit ragozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!