Milyen az ideális feleség?
Na de Attila!
Azt egyetlen nő sem várja el, (aki normális) hogy az első randin NE a férfi fizessen mindent. Rabszolgának akarsz egy nőt, vagy teljes értékű TÁRSnak? Akkora hímsoviniszta baromságot írtál, hogy röhögnöm kell. Na, nekem ilyen férfi soha nem kellene! És nem az, hogy tartson el, mert nem kell eltartania, de elvárom, hogyha a saját fizetésemből van meleg kaja az asztalán délben, akkor Ő a számlák egy részét kifizesse. Munka és pénzmegosztás!
16L
16L
Egyre válaszoljjál nekem, hogy 16évesen honnan ez a rettentő élet tapasztalat, mert te 16 évesen senkinek nem fizetsz semmit maximum anyádék neked. Én sem azt mondtam, hogy ne fizzessen a férfi semmit, ha nem hogy fifity-fifity fizzesünk mindent, én senkitől nem várom el hogy helyetem bármit is kifizzesen viszont azt igen is hogy ha egyszer tallálkozunk akkor hogy ha ő beluga kaviárt akkar enni (nem volt ilyen csak példa) akkor fizzese is ki magának, mert én se lopom a pénzt, hogy esetleg megvendégeljek valakit aki am. rohadtul nem jőn be vagy én neki és az életben többet nem láttom.
Attila alias 57%
te annyira sza*rrágó vagy hogy az már fájdalmas...
Ne étteremben kell randizni, lehet egyet fagyizni is, de sétálni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!