Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kire vagy mire szoktál a...

Kire vagy mire szoktál a legtöbbet gondolni, és mi most az életben a legnagyobb gondod?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 22:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbet a páromra gondolok, és a vele kapcsolatos problémákra, mert az van most bőven, illetve arra, hogy hogyan oldjuk meg ezeket. És most ez a legnagyobb gondom is. Szeret,szeretem, de hogy hogy fogunk helyre jönni, azt nem tudom:(
2010. szept. 22. 23:34
 22/33 anonim válasza:
100%

Szia! Én mostanság arra gondolok, hogy hol rontottam el az életem (nemtörődöm férj). Két gyerekünk van, de minden fontosabb neki annál, hogy velük töltsön egy kis időt és a romantikáról már ne is beszéljünk.

Legnagyobb gondom: nem tudok elhelyezkedni, mert a két manóval sehova sem kellek. Ez nagyon rossz és kiborít, haszontalannak érzem magam.

2010. szept. 22. 23:53
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

sokat gondolok a páromra. a nagyszüleimre, akik már sajnos nincsenek itt velem. arra, hogy mi lesz velem a jövőben.

ami a legjobban bosszant, az a diplomamunkám, mert úgy érzem képtelen vagyok megírni.

2010. szept. 23. 01:16
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kover vagyok es ezert sokan lehet, hogy nem annak latnak, ami vagyok. Nagyon faj, hogy egeszseges etkezes mellett sem tudok fogyni. Kimutattak, hogy hormon problemam van (sajnos az elhizas mellett mas problemakat is okoz ez), de olyan gyogyszer van ra, amit szoptatas alatt nem lehet szedni. En meg ugy vagyok vele, hogy a szoptatas jelen pillanatban fontosabb, de nagyon bant, hogy miert kell ezzel ennyit szenvednem, mikor az emberek 80%-anal sokkal tobbet teszek az egeszsegemert, es igy is en vagyok tulsulyos. Senkinek nem kivanom ezt, mert borzaszto, mikor ilyen alapjan itelnek meg. Az tudja csak, aki ezt atelte mar.
2010. szept. 23. 02:48
 25/33 anonim ***** válasza:

Nekem most legnagyobb problémám az, hogy férjem rokonsága keveri a sz@rt, rólam terjesztenek undorító, ráadásul totál nem igaz dolgokat, a szemembe meg jópofiznak. Irigyek mert szép vagyok, adok magamra, nem kell dolgoznom a férjem mellett, és most született egy kislányunk akit imádunk és nagyon boldogok vagyunk. Ocsmány dolog az irigység!

22/L

2010. szept. 23. 06:55
 26/33 Tvitti válasza:

A páromra gondolok, aki több mint 1oo km-re van tőlem (illetve lesz pár napon belül). Miatta aggódom, nehogy valami baja legyen, hogy minden rendben legyen az egészségével, tanulmányaival...és hogy jól érezze magát...

Ugyanakkor féltem édesapámat aki gyógyíthatatlan beteg, miatta is sokat aggódom:( Azt hiszem ez a legnagyobb gondom, közvetve...

A hosszútávon pedig nyelvvizsga hogy államvizsgázni tudjak...

2010. szept. 23. 08:57
 27/33 anonim ***** válasza:
Két dolog most ami foglalkoztat! Az egyik az üzletem, amit nemrég nyitottam. Agyalok, hogy jól fog-e menni, mit tudnék még tenni érte. A másik a babatervezés. Most döntöttül el a férjemmel, hogy jövő tavasz-nyár elején nekiállunk a "babakészítésnek". Nagy izgalommal várom, sokat gondolok rá4
2010. szept. 23. 09:06
 28/33 anonim ***** válasza:

A kisfiamra gondolok a legtöbbet, aki 2 éves és egy hete kezdte a bölcsit, arra gondolok mit csinálhat egész délelőtt.

A legnagyobb gondom: hogy miből fizessem ki a villanyszámlát, az adósságaim rendezése,és hogy hogyan fogok beérni a munkahelyemre reggel, ha megint dolgoznom kell majd, mert 2 órára van tőlünk.

2010. szept. 23. 09:49
 29/33 anonim ***** válasza:

Sokat gondolok a 6hós kislányomra, a szerelmemre (imádom őket),és a nagyimra, aki 80 éves és egyedül él, Én pedig nem vagyok a közelében.. :(

Ezen felül legnagyobb gondunk, hogy sikerül e 2hónapon belül eladni a lakásunkat, különben bukjuk a milliós foglalót! Ez eléggé megkeseríti a mindennapjaimat!

24/L

2010. szept. 23. 12:34
 30/33 anonim ***** válasza:

Sokat gondolok magamra, mivel egy egoista f.sz vagyok.

A legnagyobb problémám pedig az, hogy meg tudom-e venni októberben az új hegymászó bakancsomat, aki cca. 100k. Szerintem meglesz :)

2010. szept. 23. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!