Kire vagy mire szoktál a legtöbbet gondolni, és mi most az életben a legnagyobb gondod?
Kire : Istenre
Mire: Életem álmának megvalósítása kapujában állok
Gondom : Kibírni addig valahogy (de ilyenkor egy nap száznak tűnik)de most már csak pár hetet kell kibírnom :-)
a 82%os 520 forintost nagyon sajnálom:(
én legtöbbet a sulira gondolok, h sikeresen lediplomázzak pár év múlva, legyen állásom, sikerüljenek a féléves vizsgáim.
Barátaim nincsennek itthon élek a 4 fal között, ez is megőrit. Családommal minden rendbe, legalább velük...:(
Szerintem jó, hogy feltetted ezt a kérdést. Az ember kiadhatja magából ami nyomja a lelkét. Aki hülyeségnek tartja, az meg ne válaszoljon rá.
Èn a legtöbbet a szerelmemre gondolok, akit hiába szeretek, mert olyan akadályok vannak köztünk amiket lehetetlen áthidalni. Ez leköti minden pillanatomat. Ezért a jövömröl szóló vágyaimat át kellene írnom, de erre nem vagyok képes mert annyira szeretem.
26/L
Hát elég sok gondom van.
Kezdve, hogy nem élenk a szüleim, elég nehéz így boldogulni. Most éppen leköt a tanulás a 2 hét múlva esedékes vizsgáimra. De még amire sokszor gondolok, hogy miért nem jöttem össze azzal a fiúval aki tetszik...Igaz már 2 hete nem találkoztunk, kicsit így jobb, de nagyon sokszor jut eszembe. Az is foglalkoztat, hogy vajon lesz-e valakim egyáltalán valamikor :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!