Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kire vagy mire szoktál a...

Kire vagy mire szoktál a legtöbbet gondolni, és mi most az életben a legnagyobb gondod?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 22:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
egy fiúra és hogy mit érzek iránta. ezen kívül a sulira és hogy máshogy kellett volna alakulnia egy csomó dolognak.
2010. szept. 22. 22:51
 12/33 anonim ***** válasza:

Kire : Istenre

Mire: Életem álmának megvalósítása kapujában állok

Gondom : Kibírni addig valahogy (de ilyenkor egy nap száznak tűnik)de most már csak pár hetet kell kibírnom :-)

2010. szept. 22. 22:53
 13/33 anonim ***** válasza:

a 82%os 520 forintost nagyon sajnálom:(

én legtöbbet a sulira gondolok, h sikeresen lediplomázzak pár év múlva, legyen állásom, sikerüljenek a féléves vizsgáim.

Barátaim nincsennek itthon élek a 4 fal között, ez is megőrit. Családommal minden rendbe, legalább velük...:(

2010. szept. 22. 22:53
 14/33 anonim ***** válasza:
A férjemre és a kislányaimra gondolok a legtöbbet:-))
2010. szept. 22. 22:57
 15/33 anonim ***** válasza:
arra,hogy miért igy történtek a dolgok,ahogy történtek.Miért nem tudok felejteni,és a jövömre,hogy hogyan tudnám minnél hamarább szebbé tenni az életem...változtatni a mindennapokon.
2010. szept. 22. 23:03
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó, hogy feltetted ezt a kérdést. Az ember kiadhatja magából ami nyomja a lelkét. Aki hülyeségnek tartja, az meg ne válaszoljon rá.

Èn a legtöbbet a szerelmemre gondolok, akit hiába szeretek, mert olyan akadályok vannak köztünk amiket lehetetlen áthidalni. Ez leköti minden pillanatomat. Ezért a jövömröl szóló vágyaimat át kellene írnom, de erre nem vagyok képes mert annyira szeretem.

26/L

2010. szept. 22. 23:08
 17/33 anonim ***** válasza:
Kire? A gyermekeimre. Kisfiamra aki 2 éves lesz 1 hét múlva, és a kistestvérére, aki még a szívem alatt növekszik. Aggódok éjjel-nappal, hogy egészséges legyen!
2010. szept. 22. 23:09
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj utolsó, egészséges lesz a kisbabád!
2010. szept. 22. 23:10
 19/33 anonim ***** válasza:
Legtöbbet a páromra,családra és főleg a tanulásra gondolok.Több gondom is van,a legnagyobb a tanulás és mivel ez az utolsó évem ezért emiatt is izgulok.Jövőre munkát kell szereznem de nem szeretem a szakmát amit tanulok viszont nem lesz lehetőségem mást tanulni(a pénz miatt nem tudok egyenlőre).
2010. szept. 22. 23:15
 20/33 anonim ***** válasza:

Hát elég sok gondom van.

Kezdve, hogy nem élenk a szüleim, elég nehéz így boldogulni. Most éppen leköt a tanulás a 2 hét múlva esedékes vizsgáimra. De még amire sokszor gondolok, hogy miért nem jöttem össze azzal a fiúval aki tetszik...Igaz már 2 hete nem találkoztunk, kicsit így jobb, de nagyon sokszor jut eszembe. Az is foglalkoztat, hogy vajon lesz-e valakim egyáltalán valamikor :(

2010. szept. 22. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!