Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácsot szeretnék kérni, a...

Tanácsot szeretnék kérni, a lányom 16evesen összejött egy szintén 16éves fiúval aki elég sokat van nálunk,és ilyenkor mindig jött velünk ha mentünk valahová,elvittük étterembe,nyaralni,külföldre is. Ennek 4 éve? Közben végzett az iskolába

Figyelt kérdés
a lányom is elment dolgozni, ő viszont nem?. Ami nem is az én dolgom hisz nem az én gyerekem, viszont most hogy így áll az élethez, már nem szívesen állok neki továbbra is minden költséget.erdekelne a véleményetek.Illetve ha egyszer majd elmegy dolgozni, és jönne velünk pl nyaralni vagy valahova,kértem el tőle az ő részét?Nem bunkó dolog?????

2022. aug. 3. 16:27
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.

A gyerek az anyjával él mert az apja elhagyta,az anyja rokkant nyugdijaból,ez is benne volt hogy sajnáltam a körülményei miatt....eddig....de most már látom hogy ő is tegetne az életéért.Én örülök neki hogy a gyerekeim velünk jönnek még nyaralni, mert tudom nem sokáig lesz ez így. A srác nem lakik nálunk, csak néha "elfelejt haza menni"főleg mióta szünet van.Ja és nem leszarom a válaszokat, csak most kaptam értesítési.

2022. aug. 5. 05:20
 22/25 anonim ***** válasza:
El kell küldeni dolgozni. A férjed beszélgessen el vele.
2022. aug. 5. 10:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem jó hogy vittétek magatokkal a srácot, mert nekik nyilván nem telt volna utazásra. De érdemes volna a jövőbeli terveiről megkérdezni. A lányodat nem zavarja a helyzet ha ő dolgozik a párja meg lopja a napot, vagy mégis mivel tölti az időt??
2022. aug. 5. 17:17
 24/25 anonim ***** válasza:
A lány is még ott tarthat fejben hogy 1fő ide vagy oda nem nagy kunszt a szülőknek... addig is lehet vele kézenfogva vonulva menőzni barinők előtt. Szal ilyenkor még nem a családfenntartó férfit keresik a csajszik
2022. aug. 5. 19:13
 25/25 anonim ***** válasza:
Azon fogja kapni magát a lány hogy mindent ő fizet ha elmennek bulizni. Egy idő után biztos zavarni fogja mert nem fog tudni pénz félrerakni. Dobni fogja.
2022. aug. 5. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!