Tanácsot szeretnék kérni, a lányom 16evesen összejött egy szintén 16éves fiúval aki elég sokat van nálunk,és ilyenkor mindig jött velünk ha mentünk valahová,elvittük étterembe,nyaralni,külföldre is. Ennek 4 éve? Közben végzett az iskolába
Figyelt kérdés
a lányom is elment dolgozni, ő viszont nem?. Ami nem is az én dolgom hisz nem az én gyerekem, viszont most hogy így áll az élethez, már nem szívesen állok neki továbbra is minden költséget.erdekelne a véleményetek.Illetve ha egyszer majd elmegy dolgozni, és jönne velünk pl nyaralni vagy valahova,kértem el tőle az ő részét?Nem bunkó dolog?????2022. aug. 3. 16:27
11/25 anonim válasza:
Korai volt picit vállalni anno.
12/25 anonim válasza:
Kérdező, 4 órája tetted fel a kérdésedet, jött több fontos kérdés is, amikre nem reagálsz. Érdekelnek egyáltalán a válaszok, vagy fütyülsz az egészre, netán eleve kamu történet volt?
13/25 anonim válasza:
3# totál bunkó vagy.... Visítottam a nevetèstől, igazad is van, de bunkó vagy.... Nálam a TOP komment vagy..
14/25 anonim válasza:
Tehat 20 eves fiatalokrol van szo. En nem is mentem volna anyamekkal nyaralni 20 eves korom utan foleg ha akkor lett volna baratnom. Nekem fura hogy nem akarnak kettesben menni nyaralni amit ok finansziroznanak maguknak.
Eleve nem vinnem a lanyom baratjat nyaralni, mindegy hogy ki lesz a baratja mikor teenager lesz.
Igen, elkerheted a reszet, vagy ha nem tetszik nekik akkor mehetnek maguk nyaralni.
Ha mindenkepp ragaszkodnak hozza hogy veletek akarnak menni akkor foglaljanak kulon szobat ott ahol ti vagytok, arra a hetre, ha kocsival mentek es van hely akkor az okes, amugy jojjon az o autojaval.
15/25 anonim válasza:
Örökbe fogadtátok, vagy mi? Nem fizettem volna eddig sem a részét. A nyaralást is csak akkor, ha a lányomat vitte volna az ő családja cserébe szintén nyaralni. Ilyen familiával nem kell közösködni. Szülő fizet vagy a gyerek, de én biztos nem.
16/25 anonim válasza:
Eleve nem álltam volna semmilyét, egy nyaralást meg főleg.
Ha nyaralni akart volna, akkor elmegy előtte diákmelóra és kér a szüleitől pénzt.
17/25 anonim válasza:
Nem bunkó dolog. Főleg, most rá lehet fogni a magas megélhetési költségekre is. Csak a saját nyaralásotokra fussa. Sőt, legjobb ha nem is visztek gyerekeket.... mikor voltatok igazán kettesben a pároddal utoljára? Nahh, így menjetek legjözelebb, gyerekeket passzoljátok le, aztán 2 hétre zárjátok ki a külvilágot 😎🏖️
18/25 anonim válasza:
Ha valakit meghívok akkor én fizetem a költségeket. Csakhogy a lányom aktuális csiklandozója ebbe a meghívotti körbe nem fér bele hanem pl unokaöcsi/unokahug vagy egyéb szegről végről rokon. Na jó, a gyerek barátja szerelme még esetleg viszonossági alapon: annak szülei is nyaraltatták az én gyerekemet most én is az övékét...
19/25 anonim válasza:
Legközelebb találjátok ki hogy kettesben akartok menni a férjeddel mert idelye most már egy romantikus nyaralást csinálni ami csak rólatok szól.
20/25 anonim válasza:
Szomorú, ahogy gondolkodsz. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!