Ha be töltöm a 18-at… Szerintetek?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, így 17 évesen(L), nagyon rossz családi viszonyok mellett(pszichikai nyomások, bántalmazás kiskoromtól,..) , hogyha én 2023 elején betöltöm a 18. életévemet, elköltözhetek? Jelen estben a páromhoz aki 2 évvel idősebb nálam, dolgozik. Anyukájával jó viszonyt ápolok, testvéreivel is, legalábbis akik otthon laknak, nagyon. A két testvére aki otthon lakik, tudják a helyzetemet, anyukája is. Inkább a “jogi” dolgok érdekelnének. Meg , hogy ugye még iskolába járok.
Köszönöm a válaszokat előre.
Ha már van valamennyi pénzed, akkor jobb helyzetben vagy.
Őszintén, ha a Te helyedben lennék, én is odaköltöznék a páromhoz, csak szabaduljak otthonról. Nagy kockázatot vallalsz az biztos, ezért legyen egy B terved, illetve diákmunkázz, amennyit tudsz a suli mellett, hogyha esetleg rosszra fordul a barátoddal a dolog, vagy a szüleivel, akkor legyen hova menned.
a barátom és a testvérei szerint - az senkit nem érdekel, hogy a pasid és tesói mit gondolnak.
Nekem pl elég nagy púp lenne egy kvázi idegen kiscsaj ellátása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!