Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, vagy jobb ha...

Elmondjam neki, vagy jobb ha hallgatok?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha hosszú lesz, de csak így tudom ismertetni a tényeket.

SZóval 14 éves lány vagyok, nem éppen mindennapi méretekkel

181cm magas vagyok 70kg és a melltartó méretem 90E A hátam keskeny, tehát nagyon nehéz megtalálni az igazit:S, de ez lényegtelen.

Van egy nővérem, pár centivel magasabb mint én 80-85kg és elég pici cicije van:) Mindig panaszkodik is, hogy nekem miért ekkora. Szóval ez még mindig lényegtelen, csak, azért írtam le, hogy legyen elképzelésetek arról, hogy mi hogy van.

A tesóm 17 éves és két és fél éve van egy eléggé komoly kapcsolata, de mindig vitáznak apró dolgokon, a fiú is 17 éves. Niki(A nővérem) Nagyon szerelmes, és semmiképpen sem szeretném én tönkretenni őt. Nagyon szeretem és ő is engem, sosem voltunk az a vitázós testvér pár.

A történet ott kezdődött, hogy szombaton reggelihez készülődve én kimentem a konyhába és megterítettem, mert még mindenki aludt(Kb 6:30 lehetett)Gondoltam megterítek. Tudni kell, hogy általában egy egyszerű tanga bugyi és egy póló van rajta alváskor. Nem öltöztem még fel, de a család nem egy prűd banda, a tesómnál ez ugyan így van. A barátja Tomi gondolom felkelt a csörgésre és kijött. Elkezdtünk beszélgetni, már fogalmam sincs miről. Visszamentem a szobámba és lefeküdtem még pihenni egy kicsit, mert tudtam, hogy mindenki alszik. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a mellemet szorongatja valaki. Tomi feküdt mögöttem és a két kezében a melleim voltak. Elkezdtem kikecmeregni a kezei közül mire ő egyre jobban szorított magához. A fülembe súgta a hülyeségeit, meg hogy ő nem fogja elmondani Nikinek, csak engedjem meg neki. harapdálni kezdte a fülem és a keze már a bugyimban volt. Hirtelen fölé másztam, gondolom azt hihette benne vagyok a dologban. A fejét a két kezem közé vettem és jól belevágtam a falba, majd kiszaladtam a szobámból. Felkaptam egy hosszabb kabátom és átmentem a barátnőmhöz. Mire haza értem még mindig aludtak, de Tomi már nem volt itt. Azóta nem is jött. Nem tudom, hogy el mondjam-e Nikinek, mert nem akarom, hogy fájjon neki, de ha én volnék a helyében tudni akarnám. Nagyon nem számítottam rá, hogy Tomi képes volna ilyenekre. Nekem nincsen barátom és még szűz vagyok, nem csinált velem ilyet soha senki.

Tomi már túlságosan el van szállva magától, mert mi tagadás nem néz ki rosszul, de a nővérem is eléggé dekoratív csaj. nem tudom miért csinálta és nem tudom elmondjam-e:S

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!

2010. szept. 21. 16:27
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Én mondtam, hogy lehet, hogy nem fog neked hinni, mert ez egy természetes reakció ilyenkor. De írtam is, hogy legalább tudod, hogy megpróbáltad. Innentől nem a te dolgod. Sza.rd le.
2010. szept. 21. 17:29
 22/37 anonim ***** válasza:
Ma este, amikor együtt van mindenki, hangosan kezdd el mondani a történetet és vond kérdőre Tomit, hogy akkor most mit is akar a nővéredtől. Ezután szalad át a szobán és ülj le szorosan a nővéred mellé és csak ennyit mondj neki: na most figyelj!
2010. szept. 21. 17:30
 23/37 anonim ***** válasza:
sztem szólj anyukádnak(apudat hagyd ki ebből ha lehet) És mond meg neki h szóljon tesódnak ha nem hisz neked h Tomit ne hozza többet a lakásba
2010. szept. 21. 18:03
 24/37 anonim ***** válasza:

ne szólj a nővéredhez, köszönd meg neki hogy hazugnak tart, mondd el anyukádnak és azt is hogy nem hisz neked, és ha a tomi nyíltan letagadja mondd meg hogy ha senki nem hisz neked a családban, az egyik tanárodhoz, vagy gyámügyhöz fogsz fordulni..hátha akkor komolyan vesznek...

és látszódjon rajtad hogy meg vagy sértve és szomorú vagy, és látványosan félj a sráctól reszkess stb.

2010. szept. 21. 18:17
 25/37 A kérdező kommentje:

Elegem van:@

A szobámban ülök, anya, meg apa dolgozik, a nővérem elment itthonról. Megbeszéltem a legjobb barátommal, hogy átjön hozzám. Vártam rá, nálunk mindig nyitva van az ajtó és hallottam, hogy bejött.

Aha, csak nem ő. Tomi volt. Kimentem a nappaliba és megláttam, majd ordítani kezdtem, hogy mit képzel magáról. Lefogta a kezem és a falhoz szorított, majd felpofozott és kiabálni kezdett, hogy megd*glak, te kis kr*va!

Nem tudtam mit tegyek. Az arcom tiszta vörös volt. kikapcsolta a melltartómat.

Peti(a legjobb barátom, aki mindig mindenben mellettem áll) megjött, ez volt a szerencsém:) Elkapta és ütni kezdte, vérzett a szája. Ki rugdosta tőlünk. Bejött hozzám és megölelt. Elég sok ideig ölelt,mert arra kaptam fel a fejem, hogy anya meg Niki hazaértek, én még mindig sírtam és Peti elmesélt mindent. Niki is sírni kezdett, és mikor látták az arcom tudták, hogy nem szórakozok velük. Peti meg anya kérdőre vonták Nikit, hogy miért nem hitt nekem, de nem durván, mert tudták, hogy egy világ dőlt benne össze. Az arcom még mindig fáj. Szeretem Petit:) Mindig a legjobbkor tud időzíteni, Ha nem jött volna fogalmam sincs mit csinálok. Niki bocsánatot kért és azt mondta soha többé nem fogja hagyni, hogy bántsanak. Anya kiakadt teljesen, de azt mondta ne hangoztassuk apa elött mert be fogja törni a képét annak a görénynek.

El se tudom, hinni, hogy ijen megtörténhet, főleg nem azt, hogy velem. Nem hinném el, ha ezt mesélné nekem valaki, megkérdezném, hogy melyik filmben látta:)

Viccet félretéve, fájt és fáj is, de legalább vége. Peti azt mondta, hogy szeret, és nem akarja, hogy bármi bajom essen.:)

Köszönöm mindenkinek, így volt helyes, ha nem mondom el Nikinek, lehet, hogy nagyobb bajom lett volna belőle.

2010. szept. 21. 18:35
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
sztem anyukád beszélgessen el Tomi szüleivel is!Eza minimum ha már nem jelentitek fel
2010. szept. 21. 19:21
 27/37 anonim ***** válasza:
Best...Fake...Story...Ever...
2010. szept. 21. 19:40
 28/37 anonim ***** válasza:
Én már az elején mondtam, hogy kamu!!
2010. szept. 21. 19:57
 29/37 anonim ***** válasza:
63%
Sok boldogságot a Petivel,s igen a Tomit jelentsétek fel.
2010. szept. 21. 20:38
 30/37 anonim ***** válasza:
Nem hagyhatod, hogy a nővéred egy ilyen disznóval éljen együtt. Mondd el neki. Mondd el a szüleidnek is, nem kéne annyiban hagyni a dolgot.
2010. szept. 21. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!