Elmondjam neki, vagy jobb ha hallgatok?
Bocsi, ha hosszú lesz, de csak így tudom ismertetni a tényeket.
SZóval 14 éves lány vagyok, nem éppen mindennapi méretekkel
181cm magas vagyok 70kg és a melltartó méretem 90E A hátam keskeny, tehát nagyon nehéz megtalálni az igazit:S, de ez lényegtelen.
Van egy nővérem, pár centivel magasabb mint én 80-85kg és elég pici cicije van:) Mindig panaszkodik is, hogy nekem miért ekkora. Szóval ez még mindig lényegtelen, csak, azért írtam le, hogy legyen elképzelésetek arról, hogy mi hogy van.
A tesóm 17 éves és két és fél éve van egy eléggé komoly kapcsolata, de mindig vitáznak apró dolgokon, a fiú is 17 éves. Niki(A nővérem) Nagyon szerelmes, és semmiképpen sem szeretném én tönkretenni őt. Nagyon szeretem és ő is engem, sosem voltunk az a vitázós testvér pár.
A történet ott kezdődött, hogy szombaton reggelihez készülődve én kimentem a konyhába és megterítettem, mert még mindenki aludt(Kb 6:30 lehetett)Gondoltam megterítek. Tudni kell, hogy általában egy egyszerű tanga bugyi és egy póló van rajta alváskor. Nem öltöztem még fel, de a család nem egy prűd banda, a tesómnál ez ugyan így van. A barátja Tomi gondolom felkelt a csörgésre és kijött. Elkezdtünk beszélgetni, már fogalmam sincs miről. Visszamentem a szobámba és lefeküdtem még pihenni egy kicsit, mert tudtam, hogy mindenki alszik. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a mellemet szorongatja valaki. Tomi feküdt mögöttem és a két kezében a melleim voltak. Elkezdtem kikecmeregni a kezei közül mire ő egyre jobban szorított magához. A fülembe súgta a hülyeségeit, meg hogy ő nem fogja elmondani Nikinek, csak engedjem meg neki. harapdálni kezdte a fülem és a keze már a bugyimban volt. Hirtelen fölé másztam, gondolom azt hihette benne vagyok a dologban. A fejét a két kezem közé vettem és jól belevágtam a falba, majd kiszaladtam a szobámból. Felkaptam egy hosszabb kabátom és átmentem a barátnőmhöz. Mire haza értem még mindig aludtak, de Tomi már nem volt itt. Azóta nem is jött. Nem tudom, hogy el mondjam-e Nikinek, mert nem akarom, hogy fájjon neki, de ha én volnék a helyében tudni akarnám. Nagyon nem számítottam rá, hogy Tomi képes volna ilyenekre. Nekem nincsen barátom és még szűz vagyok, nem csinált velem ilyet soha senki.
Tomi már túlságosan el van szállva magától, mert mi tagadás nem néz ki rosszul, de a nővérem is eléggé dekoratív csaj. nem tudom miért csinálta és nem tudom elmondjam-e:S
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!
jobb ha te mondod el mit a barátja mondja el teljesen más szögből pl. te másztál rá és hidd el a testvérek hiába testvérek ilyenkor nem számít semmi sem.tedd meg még ha tudod hogy fájna is neki mert lehet hogy a végén te fogsz kijönni rosszul belőle.sem a tesód sem a szüleid nem fognak hinni neked ha a tomi másképp adja elő mert neki és a nővérednek fog hinni mindenki és te lesz a fekete bárány a családban mert nem tudtad elviselni hogy tesódnak van pasija neked meg nincs.
hidd el ez fog majd lenni ha te nem lépsz időben.hidd el tudom mit mondok.
Tegyük fel, hogy csak a nővéred boldogsága vezérelne (tehát a saját lelkiismereteden való könnyítést most kizárjuk). Én úgy gondolom, nem számít, hogy valóság-e vagy illúzió. A lényeg, hogy boldog legyél. A fiú viselkedéséből kiindulva előbb v utóbb a kapcsolatuk úgyis végetér. Viszont ne te legyél az elrontója. Az őszinteség nem mindig célravezető. Te is mondtad, hogy a nővérednek kisebbségi komplexusa van veled szemben. Azzal, hogy ezt elmondanád neki, csak fokoznád ezt az érzését. Összgezve hagyd, hogy a nővéred élje a szerelmesek boldog életét, amíg tart. Szerelmi csalódás után mindenképpen jön a depresszió. Te most csak abban dönthetsz, hogy ez mikor következzen be.
Egyébként lehet, hogy ha később kiderül az, hogy tudtál róla, és nem szóltál, haragudni fog. De ha te azt nézed most, hogy te hogy jönnél ki a legjobban, akkor önző vagy (csak úgy, mint minden ember).
Ez a történet akár kitalált is lehet akár igaz is.
Tegyük fel hogy igaz.
Kérdezem tőled, hogy hogy nem vetted észre hogy valaki bement a szobába, hogy nem vetted észre hogy befekszik melléd, a másik, hogyha lefeküdt mögéd hogy lehetett a két kezébe a melleid? Tegyük fel ha az én testvérem pasija (csak 2 öcsém van) megfogja a mellem azzal a mozdulattal lerugtam volna az ágyról, nem hogy még megvárjam hogy belenyúljon a bugyimba:D elég nevetséges ez a történet. Ha annyira nem akartad volna hogy belenyuljon vagy akármi akkor nem nyúl bele:D ennyire egyszerű! Tudod mindíg kettőn áll a vásár!!!
A te helyedben, még egyszer hozzáteszem, ha igaz akkor milyen testvér vagy hogy ezen gondolkozol hogy elmond e? Inkább megvárod, hogy a nvéredet megcsalja, persze ha még nem csalta meg ez a se.gfej? Akkor veheted neki a zsepiket, vagy rosszabbik esetben a seggébe lehetsz nehogy "öngyi" akarjon lenni, bár szánalmasnak tartom azt a csajt, vagy pasit akinek egy szakítás miatt ez megfordúl a fejébe. 23/N
Várom válaszod:)
Ja és ellehet gondolkozni rajta, hogy mennyire szeretheti a nővéred;)
mond el neki az a legjobb
ha elmondtad írd meg:) már kíváncsi vagyok :)
Hát most már talán megnyugodtam annyira hogy gyors leírjam mi volt. :S
Átmentem a szobájába és leültem mellé az ágyra, megkértem, hogy vegye figyelembe, hogy nekem sem volt könnyű, de én tudni akarnám a helyében. Erre ő a szemembe nézett és azt mondta bármit is mondok, ő szeret(gondolom azt hitte csináltam valami hülyeséget)
ELmondtam és sírni kezdtem, mire ő ordítani kezdett, hogy nem hiszi el és csak kitaláltam. Mert féltékeny vagyok. És ha elmondom anyáéknak megfolyt.
Én azt hittem megért majd, de remélem csak idő kérdése a dolog.
A hitetlenkedőnek:
Tudod, miután 3kor feküdtem le aludni és fél hétkor keltem szerettem volna visszaaludni egy kicsit, meg is történt. Hidd el, ha olyan alvászavaraid vannak mint nekem semmit nem veszel észre alvás közben. Az, hogy a bugyimba nyúlt egy 90kgos vadállat és nem tudtam elrúgni magamtól, szerintem nem olyan hihetetlen. De nem fogok magyarázkodni, nem ezért jöttem.
Nem írtam, hogy egy hétig iskola szüneten vagyok. A tesóm is és Tomi is. Ezért a hetet nálunk tölti az a kis fa**fej!
A tesóm nem hisz nekem! És Tomi le fogja tagadni. Most mi az Istent csináljak????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!