Milyen parfümilattal csábítjátok el a párjaitokat?
Figyelt kérdés
Melyik az, amiben szexinek, vonzónak érzitek magatokat?2010. szept. 21. 16:17
1/15 anonim válasza:
leginkább frissenfürödve érzem magam legszexibbnek...parfüm nincs rajtam olyankor,csak a mézes tusfürdőt érezni...
2/15 anonim válasza:
Régen baj ha ehhez már parfüm kell. Én semmilyent nem használok. Nincs rá szükségem.
3/15 anonim válasza:
Szia! Amikor lezuhanyoztam, s olyan friss vagyok. De szereti a testem illatát, ezt én magam, s ő sem érti miért. Azt mondja, hogy ő olyan különlegesnek érzi (amit én büdösnek). A parfümöt a párom nem nagyon szereti, inkább a természetesség híve.
4/15 anonim válasza:
Én imádom a parfümöket, kedvencem a gucci rush.
5/15 anonim válasza:
Nekem is a természetesre esküszik.Szóval friss zuhany.
6/15 anonim válasza:
Én sem használok semmit.
Amúgy csábításra a legjobb dolog (csak erős idegzetűeknek és 18-on túl), ha puncinedvet kentek a fületek mögé és a csuklótokra.
És ez komoly volt.
33N
7/15 anonim válasza:
ma 16:29 hát ez durva. És te mikor kened oda?
Én ritkán használok parfümöt.
8/15 anonim válasza:
9/15 anonim válasza:
Egyszerűbb ha a használt bugyit a fejedre húzod 33 N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!