Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz az, ha az ember...

Nagyon gáz az, ha az ember semmit sem kapa családjától diplomaosztóra?

Figyelt kérdés

Még egy virágot sem...

Csalódott vagyok, ennyire szarba veszik, hogy mennyit tanultam.

2022. júl. 10. 15:18
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
96%
Nekem el se jöttek el rá, én is első diplomás voltam a családban/rokonságban. De még örömöt se láttam rajtuk, mintha egy mindennapos dolog lenne, hogy a gyerek elvégzi és diplomát kap. Amúgy nem is finanszíroztak, az egészet tanulmányi és szociális támogatásból, meg hétvégi robotolásból oldottam meg.
2022. júl. 10. 21:52
 32/46 anonim ***** válasza:
68%
Normál esetben az ember magának tanul, nem pénzért vagy ajándékért.
2022. júl. 10. 21:54
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
#32 Az igaz, csak egy gyereknek (fiatal fenőttnek) mégis jól esik, ha legalább a családja elismeri a munkáját. Én se azért csináltam, hogy majd kapok egy Cabriót, de jól esett volna, ha legalább eljöttek volna. De hogy nekik nincs kedvük azért egy órát állni meg beszédet hallgatni. Én csak ennyit szerettem volna, de nem.
2022. júl. 10. 23:01
 34/46 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező, ismerem az érzést.

Utolsó éves voltam, amikor anyukám meghalt. Egyedül neveket engem. Ott maradtam egyedül, dolgozni kellett.

Az egyetemet csináltam, be is fejeztem. Nagymamam meg anyukám testvére jött el a férjével a diplomaosztora. Semmit se hoztak. Semmit, egy szál virágot se. Mások keze meg tele volt. Úgy fajt, hogy azt nem bírom elmondani.

Meg is szakítottam velük a kapcsolatot fokozatosan.

Ez 2006-ban volt.

Nem rég született kisbabánk, És most emiatt mamám kézzel lábbal jönne meg keresne, hogy lássa a babát, de nem engedem neki.

Lehet, hogy kicsinyes, de akkor sem.

2022. júl. 11. 08:57
 35/46 anonim ***** válasza:
5%
Hát 34, a diplomád ellenére tragikusan buta vagy.
2022. júl. 11. 09:06
 36/46 anonim ***** válasza:
14%
Miért gondolod ezt?
2022. júl. 11. 09:43
 37/46 anonim ***** válasza:
28%
Épp ezért hívtam meg azokat az embereket, akik törődtek velem és akiket érdekelt, hogy mennyit küzdöttem. Na, velük ünnepeltünk rendesen. Attól, hogy valaki a rokonom, ugyanolyan semmire sem jó senkiházi, ha úgy viselkedik.
2022. júl. 11. 11:00
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a diplomádhoz!:)
2022. júl. 11. 11:42
 39/46 anonim ***** válasza:
97%
Itt nem a pénzről van szó, hanem a gesztusról. Aki arra nem képes, hogy a rokonával (főleg a gyerekével, testvérével) elmenjen egy borral koccintani vagy otthon csináljon egy kicsit különlegesebb menüt az ünnepeltnek, az menjen már az anyja picsájába...
2022. júl. 11. 11:48
 40/46 A kérdező kommentje:

"Te mit vettél amikor a testvéreid befejezték az iskolát?"

2 bátyám van, jóval idősebbek nálam. Még bőven általánosba jártam, mikor ők szakmát szereztek.

2022. júl. 11. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!