Mit csináljak, ha szeretek piálni? Hetente egyszer-kétszer szoktam inni, nem keveset.
Kevés az információ!
Otthon iszol, vagy a kocsmában?
Egyedül iszol, vagy társasághoz kötődik az ivás?
Mennyit iszol 1-1 alkalommal? Nem mindegy, hogy 1-2 sört, vagy jól berúgsz...
Családi kasszának a rovására megy? Ez se mindegy.
Ha iszol, van olyan hatása, hogy agresszív vagy fárasztó hülye leszel?
Feleséged mit szól hozzá?
Feleségednek van-e ugyanilyen gyakorisággal szórakozási, kikapcsolódási lehetősége? Mivel azt írtad, hogy van egy kisbabátok, gondolom, nincs. Nekem rosszul esne, hogy én otthon gondozom a közös gyereket, és nem járok sehova, a férjem meg heti kétszer berúg. Szerintem ebben az élethelyzetben nem az ivásra kéne koncentrálni...
Nekem a nagyapám minden nap megiszik fél deci (házi) pálinkát vagy egy deci (házi) bort (mindkettőt ő készíti saját szilvából, saját szőlőből), igaz, hogy 77 évesen már a szíve nem úgy üzemel, ahogy fiatalon, de ezen kívül életerős és egészséges, fát vág, ha épp a kórházban van ellenőrzésen, poénkodik a nővérkékkel, nem látszik rajta, hogy 77 éves, minimum 10 évet letagadhatna. Igaz, nála is előfordult, hogy berúgott, de nem rendszeresen.
Ennyi alkohol, amennyit ő megiszik 1 nap, még nem káros, sőt, azt mondják, bizonyos tekintetben még jótékony hatása is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!